Anadolu Efes Maçının Biletleri

Şey aklıma bişi geldi Tunçeri basketbol okulları var bunlara kesin davetiye gidiodur.Ben bi ara takılmışdım hep geliodu ordan bi şansımı denicem eğer varsa bilgilendiririm herkesi :)

Efes yönetimi her türlü küfürü kafiri hak ediyor.Peki bizim yönetime ne demeli?Sağolsunlar uğraştılar bir de,uğraşmasalar giremeyecektik herhalde salona.Yüzde 15'e ne oldu?

Resmi sitede yapılan protokol falan yazıyo. Nasıl bi protokol acaba. Salonun yüzde 10 unu bile vermiyolar. Biletleri 45 tl yapıyolar. Efes daha kötüsünü yapamazdı ki zaten. Biraz tek taraflı olmuş sanki...

Arkadaşlar her gördüğünüz linki niye yapıştırıp milleti yanlış yönlendiriyorsunuz? Twitter hesabımızdan da yanlış girildi şimdi fiyatlar. Hoş olmayan bir durum oluştu. Gerçi linki veren kadar linke atlayanın da hatası var ama yine de dikkat lütfen.

Arkadaşlar, bize ayrılan yer zaten dolacaktır önemli olan Efes tarafında da belli bir kitle olmamız o yüzden ortak bir yer belirleyelim ve herkes ordan alsın. Neresi olmalı burası bilmiyorum ama Moderatörler bununla ilgili başlık açıp organizasyonu üstlenirse isabet olur.. Naçizane tavsiyemdir.

Basketbolumuzun lokomotifi değil mi Efes Pilsen? Yaparlar ama haklılar. :)

Şaka bir yana Efes'i rakip olarak görmeyen taraftarımızda da çok suç var. Efes kapitalist bir şirketin çıkarları uğruna devam ettirdiği bir araç yahu. Basketbol amaçları çooook geride kaldı. Uyanamadık mı hala?

ya ne yaparlarsa yapsınlar orada sadece 1000tane mi Gsli taraftarın olacağını dşünüyorlar ben şahsen diğer taraftan alacam maç içerisinde gelecem yanınıza .