Anadolu Efes Maçının Biletleri

Tamam Mertcan sağol. O zaman 124 teyim =)). Maça yarın askerden teskereye gelecek arkadaşmla beraber geleceğim. Korksun efesin kızları :)))

Tamam Mertcan sağol. O zaman 124 teyim =)). Maça yarın askerden teskereye gelecek arkadaşmla beraber geleceğim. Korksun efesin kızları :)))

Önemli değil abi İyi eğlenceler şimdiden umarım maç sonuda bu kadar mutlu oluruz :)

Bu sene bizim taraftarımıza ayrılan kısım geçen sene ayrılan kısım ile aynımı bilgisi olan varmı ? Çünkü eğer öyleyse bildiğimden söylüyorum çok üstlerde ve pek bir etkisi olabilirmi bilmiyorum . Ama 124-125 i ele geçirirsek güzel bir atmosfer yaşatabiliriz.124-125i doldurursak Mümkün olduğunca parkeye yakın bloklardan almalıyız biletleri.Birde Şimdi Efes tarafına GS atkı,formaları ile gelirsek girişde güvenlik açısından problem olurmu içeri girebilirmiyiz ?

Arkadaşlar bizim bench 107nin önünde(benchler basın tribününün solunda, ayrıca son fb maçında ordaydı bizim bench) olacak bildiğim kadrıyla. Oralardan almak isteyenler olur diye, bilginiz olsun.

Benim Efes kombinesi de 126. bloktan bakın arkadaşlar maça Galatasaray forması ile gelmemiz sorun olur mu?

Yoksa ben kırmızı bir gömlek ile geleceğim.

Güvenlik sıkıntı çıkartabilir diye düşünüyorum içeri girerken bizi kendimize ayrılan bloklara yönlendirebilirler kırmızı forma, üstüne gömlekle gelip çıkartırım salonda gömleği ben:)

Salondan atamazlar. En fazla bizim tarafa yönlendirirler ki bize satışa sunulan blokların bir üst katı satışa çıkarılmadı. Yani o bölge boş olacak. En kötü oraya gönderirler.

Benim Efes kombinesi de 126. bloktan bakın arkadaşlar maça Galatasaray forması ile gelmemiz sorun olur mu?

Yoksa ben kırmızı bir gömlek ile geleceğim.

Sıkıntı çıkabilir. "Kırmızı" bir üstlük giyerse Galatasaray taraftarları yine bütünlük sağlanmış olur.
Tabi gelen herkes "kırmızı" giyer inşallah. :)

Veya Tanju'nun söylediği gibi gömlek altından forma da olabilir ama bana en garanti ve sorunsuz yolu "kırmızı" üstlük gibi geliyor.

Bence de en mantıklısı kırmızı giymek zaten oradaki herkes anlayacak kırmızıların kimler olduğunu sonuçta 124-125'den birini bizim tribünü atmaları bizim için iyi olmayacaktır.

bence herkes atkısıyla gidip biletini aldığı yere oturabilir arkadaşlar. bunu çünkü biz efes-fener final serilerinde çok kez yaşadık daha evvel.

sonuçta kanunlar düzeyinde bi' miktar salağa yatarak mantık yürütmemiz gerektiğini düşünürsek;

ben bir Galatasaray taraftarıyım ve Efesli kardeşlerimle kol kola da bu maçı izleyebileceğimi düşündüğüm için kendi tribünümün bileti bittiğinden, güzel güzel oturarak maç seyredebileceğim ve kendi takımımı da destekleyebileceğim Efes tribününe bilet aldım ve parasını ödediğim koltukta maçı mutlu mesut izlemek istiyorum.

Buna kanuni açıdan engel koyabilecek bir merci olduğunu sanmıyorum. O yüzden herkes atkısını giyip giderse güvenlik güçlerinin ya da Efes idarecilerinin de bu konuda yapabileceği pek bişi kalmaz.

Bir de ek olarak.. Efeslilerin de bu maça gelme konusunda çekince yaşadıkları inancındayım ben açıkçası bu yüzden de pek bilet satın aldıklarını falan sanmıyorum bu davetiye falan filan muhabbetleri dışında öyle.