Anadolu Efes Maçının Biletleri

bu havada davetiyesi olan da evden dışarı adımını atıp maça gitmez pek
ancak renklere aşık insan o salona gider

biletlerimi aldım geliyorum

Federasyonun bu konu ile ilgili sezon başında bir açıklaması olmuştu diye hatırlıyorum bir takım taraftarının diğer takımın yerine oturamayacağınıda içeren Efes'de durumu zorlarsa boş yere riske girmiş oluruz sonuçta maça girişte yada maç başlamadan müdehale daha kolay hiç birşey yapamazlarsa bizim tribüne atarlar orasıda sahaya uzak olur oldukça ben tedbirli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.Ayrıca bu konuda klüp yetkililerine ulaşabilecek arkadaşlar oradan tavsiye-bilgi alırsa daha isabetli karar verebiliriz

Ben biraz aceleci davranarak Galatasaray tarafından aldım, yapacak birşey yok. Artık maç sırasında forumculara bağırırız "125 sayı deseneeee deseneee desenee" diye :)

Bu arada yiğidi öldür, hakkını yeme. Efes tarafına teşekkür etmemiz gerek. Adamlara twitter'da o kadar sayıp sövdük, bu kadar kritik maçta 7 liraya bilet çıkardılar.

Şu 414 ve 125 konusuna da bir açıklık getirsek iyi olacak aslında. Sanırım forum olarak bir bölümümüz desteği 125'ten bir bölümümüz de 414'ten sağlayacağız..

Bir sorum olacak;

Dün akşam ilk kez online olarak bilet aldım Biletix'ten. Fakat henüz bayiden gidip almadım. Biletix hesabıma girdiğimde, biletlerim kısmında '' henüz basılmamış '' yazıyor. Acaba şu anda gitsem bileti alabilir miyim ? Bir problem olur mu ?

Teşekkürler.

Bir sorum olacak;

Dün akşam ilk kez online olarak bilet aldım Biletix'ten. Fakat henüz bayiden gidip almadım. Biletix hesabıma girdiğimde, biletlerim kısmında '' henüz basılmamış '' yazıyor. Acaba şu anda gitsem bileti alabilir miyim ? Bir problem olur mu ?

Teşekkürler.

Maç günü herhangi bir biletix bayisinden biletinizi alamazsınız.MAç günleri sadece salonun ordaki gişelerde alabilirsiniz.Biletide sadece aldığınız kredi kartı ve kredi kartı sahibi alabilir.

Efesin maçlarında doğru düzgün bilet satılmadığını ve hep davetiye olduğunu düşünürsek satışa çıkan biletlerin % 99 ' unu biz aldık demek oluyor bu. Yine bir ilk yaşanacak bir maçta deplasman taraftarı evsahibinden fazla olacak sanırım.

Sadece 4.kategori biletleri kaldı.

Rakip forumda okuduğuma göre bu 125 efeslilerin toplanma yeriymiş. Ben maça gelemiyeceğim büyük ihtimalle ama sizin işinize yarar diye söylemek istedim.

İçeride 7-8 bin Galatasaraylı olacağı için forma giyenleri çıkartmaya çalışırlarsa 4-5 bin kişiye maç oynarlar, ki bunun en az bin kişisi Galatasaray taraftarı olur.

Biraz daha kasarsak belki 10 bin kişi oluruz.

Biz Sinan Erdem'e gitmiyoruz, Efes Abdi İpekçi'ye geliyor aslında!

arkadaşlar kimse merak etmesin kimi salondan çıkarabilirler.
8-10 kişi değil 8-10 bin kişiden bahsediyoruz
parasıyla aldık geldik maça
küfür ve taşkınlık dışında hiç bir şey olmaz rahat olun
ben aslanlar gibi formamı giyip gelicem