Andreas Pistiolis

Geçen sezon sonunda Efes ile oynadığımız maçlarda Kravish'i tercih ettiğimizde ya kazandık ya da ufak nüanslarla kaybettik. N'dour ile oynadığımızda genelde fark yedik ve maçlar başlarda koptu. Bundan ders almalıydı ama bu sezon da undersized uzunlara gitti. Zaman ilerledikçe bir kaza yapmazsak takım daha da keyif verecektir.

Sözleşmesinin uzatılmasına çok sevindim. Maçlarda hırsını saha içine daha iyi yansıtsa güzel olur.
 
Guzel bir hamle ama maddi ve manevi desteklenmeli :)
Milli oyuncularin slogani bir yana hoca iyi, yetisiyor ve gelisiyor. Hata da yapiyor ama vazgecmeye de calisiyor.
Gecen sene 3m Butce ile 5-6m takim yapmistik. Her sene bu yemiyor tabi. Butceyi min 5m seviyesine cekmek sart. Yoksa indir kaldir, zarlar duses gelsin deriz.
 
Ertuğrul Erdoğan dönemindeki yabancılar Pistolis'te olsa çok daha başarılı olurduk o sezon tabi düzgün ödeme yapılmaması Ertuğrul hocayı zorda bırakmıştır. Saha içi anlamında Mahmuti ile birlikte en iyi koç Pistolis bana göre. Ataman dahil.
 
İyi, hoş lâkin Galatasaray koçu kendi evindeki bir derbide bu kadar pısırık olamaz. Rakip koç küstahça her şeye zıplarken bizimki öyle önüne bakıp oturamaz. Bunları öğrenmesi lazım.
 
İyi, hoş lâkin Galatasaray koçu kendi evindeki bir derbide bu kadar pısırık olamaz. Rakip koç küstahça her şeye zıplarken bizimki öyle önüne bakıp oturamaz. Bunları öğrenmesi lazım.
Itoudis'in ogrencisi ( yardimcisi ). Floyd. ( fb de kadro disi kalmis bir oyuncu). Yani caylak,amator, isi bitmis kim varsa bu takimda.
 
Sözleşme uzatılması çok önemli en azından bir oluşum devam ediyor birde şu yerli kalitesi yükselse çok iyi olacak
 
Bu arada dikkatimi çeken noktalardan biri de staff biraz zayıf gibi duruyor. Oturuş pozisyonlarına göre sanki Cenk Akyol birinci yardımcı gibi ama Cenk çok pasif görünüyor. Pek etliye sütlüye karışmıyor gibi. Yunan antrenör biraz koçla iletişime giriyor ama o da ne kadar yeterli emin değilim.

Ben aktif yardımcı antrenör seviyorum. Ömer Uğurata, Erdem Can gibi mesela. Bir de bence Galatasaray gelecek vaadeden baş antrenörlük yapma isteği, tutkusu olan, hedefleri olan yardımcı antrenörlerle çalışmalı. Ben o yardımcı antrenör modelini daha değerli buluyorum en azından 1. yardımcı antrenör olarak. Öyle isimlerle çalıştığında gelecek için kendine de farklı opsiyonlar yaratma şansın olur.

Birkaç kez Efes Pilsen'in eski maçlarını izlerken dikkatimi çekti. Oktay Mahmuti'nin hem Aydın Örs'ün hem de Ergin Ataman'ın yardımcılığını yaptığı maçlara denk geldim. Oktay Mahmuti çok hareketli, adeta bir koç gibi sürekli maçın içerisinde, hem Aydın Örs'e hem Ergin Ataman'a sürekli bir şeyler söylüyor. Yani özetle bir şeyler daha yardımcıyken kendini belli ediyor çoğu zaman. Aynı şeyi itoudis için de söyleyebiliriz Obradovic'in yardımcılığını yaptığı dönemler için..
 
Hocayi seviyorum .

Gecde olsa bir eleştiri yapayim.

Fenerbahce macindab itioduis ortaligi ayaga kaldirirken seyirci gibi maç izledi.

Hocam senin oyuncularin ile Itioduis kavga ediyor sen izliyorsun.

Oyuncu seçimlerinde destek alman lazim bunun ayibi günahi yok.

Birileri Ben Meloyu tanimiyordum önerdiler aldim demisti sende bu konuda bence açik ol
 
Neyi izliyorsun koç ? boyalı alanın delik deşik oldu. morgan ve rakibin kısaları pamuk gibi sadık'ı görünce pota altında etli ekmek yaptılar resmen ama sen son periyot full sadıkla oynadın. kusura bakma ben oyuncudan çok bu maçı direkt sana yazıyorum ve böyle devam ederse ilk 4 dışı kalırız biz. bu zorlu ligde her galibiyet çok önemli.
 

Üst