Andreas Pistiolis

Geldiğinden beri maç başına 68.6 sayı yiyoruz. Yine 3 tane önemli maçı kazandık, göksenine basketbolcu olduğunu hatırlattı. Kendi kurduğu kadroyla diğer sezonu izlemek için sabırsızlanıyorum.
 
Maç başı hazırlığı çok yerindeydi ama maç içinde o kadar iyi yönetmedi. Ancak ona rağmen takıma aşıladığı oyun hırsı ve kendi hırsı gayet umut verici. İki taraf içinde çok kazançlı olmaya açık bir süreç. Umarım bu birliktelik hem kendisine, hem bize dair çok olumlu kilometre taşları oluşturur. Kendisi başta olmak üzere tüm takıma tebrikler.
 
1 ay erken getirebilseymişiz belki de şimdi Şampiyonlar ligi hayali kuruyorduk. Vardır bunda da bir hayır.
Kendi kuramadığı kadroyla bunu yapıyorsa,yeni yönetimin basketbola göstereceği olumlu bakış açısı ve bütçenin iyi olması durumunda seneye kendisinin kuracağı kadroyla yapacaklarını hayal ediyorum da inşAllah güzel şeyler yaşatacak gibi.
 
''Zor anlarda kendi oyunumuza çok iyi odaklandık. Oyun planımızın ne olduğunu iyi hatırladık. Son bölümde oyunu kontrol etmeyi başardık ve mücadeleyi hiç bırakmadık.''
''Birçok oyuncum bugün başını dik tuttu. Topu hareket ettirmelerini ve sorumluluk almaları gerektiğini söyledim. Bizim için çok mental bir galibiyetti.''
 
Futbol takımındaki teknik sorumlu gibi bahaneler üretmeden dokunuşlarıyla takımı başka bir seviyeye taşıdı. en değerli dokunuşu da her maç 80'lerde sayı yiyen takımı savunma yapmayı öğretmesi oldu.
 
Geldiğinde krizde ve zor bir fikstüre giren bir takım almıştı zaten. play off bile tehlikeye girmişken şuan ilk 3 iddiamız doğdu. dap gibi değerli bir oyuncusu da kaybetmişti üstelik.
 
Değerlendirilecek aşamayı geçtiğini düşünüyorum açıkçası. Karşıyaka, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi maçlarda kazanmanın yanı sıra oyun olarak bir şeyler sahaya koyması ve bir savunma disiplini oturtmaya çalışması, oyuncuların da koçla uyumlu şekilde çalıştığını görüyorum. Her şekilde sezona kendisi ile başlanıp, kendi felsefesine uygun bir takımla görmek gerekiyor bence.
 
Bu kadroyu ben kurmadim diyip sacma sapan bahanelere siginip aglamak yerine takimin basina gectiginden beri ligde 6da 6 yapan kocumuz.Takima kattigi kazanma aliskanligi su goturmez bir gercek.Umarim kendisiyle uzun sureli basarili bir birlikteligimiz olur.
 

Üst