Andrija Zizic

Re: Hoşgeldin Zizic

gains in en belirgin özelliği hırslı savaşçı olması bunlarda iyi ribaund almayı beraberinde getiriyor haliyle. bu arada resmi sitede yok kaynağımız ne acaba.

WELCOME TO GALATASARAY

:atki :atki :atki

givingupbyjosepaolocopydm6.jpg

610x.jpg

497500388460ba2e60e9c3194944160_big.jpg

610x.jpg

871_B_efes-olim001.jpg

340x.jpg

Umarım hoplayıp zıplayan amerikalılar yerine böyle basketbolu bilen,takım oyununu benimseyen oyuncular almaya devam ederiz...

Yanlış hatırlamıyorsam Murat Özyer dönemindeki ilk Amerikalı olmayan yabancımız oldu Ziziç

Hayırlı olsun

Eser selam!

Sen böyle yazılar yazmazdın, lütfen biraz daha dikkatli yazarmısın.

abi bu yazıda ne var ya hırvatça adama hoşgeldin senden çokşey bekliyoruz dedik.. ikide espri kattık! anlaşıldı ama..

Eser Atalay' Alıntı:
abi bu yazıda ne var ya hırvatça adama hoşgeldin senden çokşey bekliyoruz dedik.. ikide espri kattık! anlaşıldı ama..
Yazında biraz bozukluk vardı, ufaktanda alay etmişsin, sen böyle yazmazdın :)

ehehhe nedir cezamız abi söyle süründürme kaç gün 1 hafta m? 15 gün mü? 1 ay mı? iğne mi ? :):):) dalga geçicek halimiz mi kaldı forum zaten diplerde simsiyah fon renk gelsin biraz!
ziziç e aslında sağlam bi hırvatçam olsa yazardım bişeyler ama yok,demek isterdim bak zizic bu klüpte son yüzyılda daha 2 sene üstüste oynayan yabancı yok ona göre oyna demek isterdim ama yok işye hırvatçam hoşgeldin yazdım sadece..
özelden söyle abi ne diyeceksen silmişin yazımı zaten millette sancak bu adam alanen küfür falan etti ziziçimize, sen en iyisi sil bu bütün seninkileride bunu da :)