Andrija Zizic

Re: Hoşgeldin Zizic

abi şu başlığı Hırvatça yapalım Hırvatça hoşgeldin yazalım adam Türkçe mi biliyor... belki bi şekilde girer foruma, okur ,aramasın google da hoşgeldin ne demek.

Re: Do?ek (Hoşgeldin) Andrija ?i?i?

Arkadaşlar!

Yeni oyuncumuz Ziziç?e hoşgeldin diyoruz, ne kadar büyük bir camiaya geldiğini anlaması için küçük bir organizasyon yapalım.

Müsait olan herkesi cuma günü saat 12:00 de Mecidiyeköy store?un önüne gelsin.

Teşekkürler.

hosgeldin zizic sükür kavusturana

Re: Hoşgeldin Zizic

Alper Gülgen' Alıntı:
[quote="Umut erdem":1wstyqcw]Zizic niye pekin elemelerine cagrılmadı...Yani herkesin söylentilerine göre zizic cok iyi bir oyuncu ama orda hırvat kadrosunda bence kötü uzunlar da bulunuyor...hoşgeldin zizic ama işallah boş gitmessin.
zizic milli takımı 2005 te bırakmış ve milli takıma gitmek istemiyormuş[/quote:1wstyqcw]

Atina' daki olimpiyat elemelerinde Hırvatistan Milli Takımı kadrosunda Barcelona' lı Mario KASUN, Phoenix Suns' lı Gordan GIRICEK, La Palma' lı Robert MARAS, Leon' lu Bruno SUNDOV, Alba Berlin' li Matej MAMIC, Maccabi Tel Aviv' li (bu sezon Panathinaikos' a transfer oldu) Nicola VUJCIC gibi bilinen isimler yer almıyor.

ziziç geldi ama benim anlamadığım bişey var basketbolda son 10 senenin pivot açısından galatasaray en büyük tarnsferini yaptı ama doru dürüst haber bile yapılmıyor bu işte bişey var bence süper bir taransfer galatasaraya hayırlı olsun

Galatasaray Cafe Crown Zizic yeni transferi Zizic İstanbul'a geldi. Sarı kırmızılı takımın 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2 yıllık anlaşma imzaladığı Panathinaikoslu basketbulcuyu Atatürk Havalimanı'nda menajer Mert Uyguç karşıladı

Hırvat oyuncu havalimanında yaptığı açıklamada Galatasaray'da herhangi sorun yaşamayacağını ifade ederek "Farklı bir ülkeye geliyorum ve farklı bir takıma transfer oluyorum. Daha önce Türkiye'de oynamış olan oyunculardan aldığım bilgilere göre hiçbir sorun olacağını sanmıyorum" şeklinde konuştu.

Çok büyük bir kulübe geldiğini ifade eden Zizic "Galatasaray Cafe Crown'un çok büyük bir kulüp olduğunu biliyorum. Basketbol ve futbol dışında birde çok büyük bir taraftar kitlesinin olduğunuda biliyorum. Bu yüzden onlarla çok çabuk kaynaşacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

bence çok iyi bir oyuncu aldık ama bence guarda önemli bi oyuncu almalıyız kulübün mali yapısı nasıl bilemem ama alacaksak iyi bir amerikalı almalıyız ama dee brown gibi vasat bir oyuncu almamalıyız çükü bütün rakipler guard mevkisini güçlendirdi bu sadece cüneyt erdenle olmaz

Son trasferlerden sonra biraz unuttuk sanki onu . Bu sezon en az Milan ve Milo kadar katkı verecektir bize. Tekrar hoşgeldin Ziziç.

Bunca yıldız oyuncudan soonra bir isteğim daha olacak şu yabancıları her yıl silbaştan yapmayalım

bence en büyük transferimiz ziziç gerçi forumda çabuk unutuldu ama neyse ama geçen seneye göre çok isabetli taranferler yaptık acaba yabancıları değişelim deseler fb, telekom,efes,bjk ile değişirmiyiz forumda böyle bir başlık açılsa fena olmaz