Re: Zizic Gittimi ?
Charles Gaines
Charles Gaines
Fazlasına gerek yok..Emre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Charles Gaines
Olacak galiba içimde öyle bir his varEmre ELMALIDEREOĞLU' Alıntı:Charles Gaines
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Aykun Alan":zcj3qsj5]Ne yapacak?2 kere aynı hataya düşmemek için önlem alacak
Batistanın maliyetini karsılamamız zor olur. Su anda bence en iyi cozum Kenny Adeleke gibi gozukuyo. Gecen sene turkiyede yasamıs olması uyum zamanını minimuma indirir. Yuksek post tan Zizic gibi etkili sut atamaz ama pota altına bir dinamizm getirir ve rebound larda cok artı katkı saglar.Emir Kalyoncu' Alıntı:Zizic yerine ESTEBAN BATISTA'yi hemen Turkiyeye getirmeliyiz..Su an Bosta..Cabuk olunmali.. Artik Hırvat oyuncu almamalıyız..GS'da scout oyuncu arayan bir ekip varmı yokmu allah bilir..Pembe gomlegini giyen,kafasına gore menejerlik oyunu oynuyor!Yazık..
ESTEBAN BATISTA'yi al sorunu coz !
Emir Kalyoncu' Alıntı:Esteban Batistanın maaliyetini soyle karsilayacaksin..Zizici ver mahkemeye al FIBA'dan milyon dolar tazminat.Zizice koysunlar 1-2 sene basketbol oynama yasagi,tazminattan gelecek parayı ver Batistaya!
Zizicin basketbol kariyerini bitirmek lazim..Oynamamli,para kazanmamali,zor duruma dustugunde GS ismini yasami boyunca sayiklamali!
Batista'nın Kerem Tunçeri'nin takımıyla Nba ye giden Krstic in yerine anlaştığını duymuştum 1-2 hafta önce.Bu arada Gaines isimleri dolaşıyor forumda.Gaines geçen sene smaçlarıyla ve potaaltına getirdiği sertlikle önemli işler yapmıştı ancak bence Zizic in yerine alınabilecekse şutu olan ve Gaines den daha uzun 2.10 civarı sizelı ve hücumda Hüzeyin olmadığında içimizin rahat olacağı bir uzun getirilmeli.Bu şampiyonluğun da anahtarlarından biri olur.Emir Kalyoncu' Alıntı:Zizic yerine ESTEBAN BATISTA'yi hemen Turkiyeye getirmeliyiz..Su an Bosta..Cabuk olunmali.. Artik Hırvat oyuncu almamalıyız..GS'da scout oyuncu arayan bir ekip varmı yokmu allah bilir..Pembe gomlegini giyen,kafasına gore menejerlik oyunu oynuyor!Yazık..
ESTEBAN BATISTA'yi al sorunu coz !
Can Akogul' Alıntı:Zizic gitti diyebiliriz artık!!
Bir saat önce Milojevicle konuştum. Sakatlığından falan bahsediyorduk ki bombayı patlattı: Zizic kontratı bozup gitmiş.
Çok şaşırmadım , zaten gitmek istediği haftalardır konuşuluyor. Dedim ki Badalonaya gitti heralde. Milojevicin cevabı ise şaşırttı: Zaragoza!!
İspanya liginde sondan 4. takımla anlaşması Zizicin neden ayrıldığına dair fikirleri değiştirebilir. Demek ki ulebden elenmemiz birinci neden değilmiş.
Zizicin transfer haberini ben söylemiştim, gidişi de benden olsun!
Aykun Alan' Alıntı:bilgi için teşekkürler dostum.
milojevicin sürekli "you know,you know" demesi seni rahatsız ettimi