Andrija Zizic

Re: Zizic Gittimi ?

Zizic yerine ESTEBAN BATISTA'yi hemen Turkiyeye getirmeliyiz..Su an Bosta..Cabuk olunmali.. Artik Hırvat oyuncu almamalıyız..GS'da scout oyuncu arayan bir ekip varmı yokmu allah bilir..Pembe gomlegini giyen,kafasına gore menejerlik oyunu oynuyor!Yazık..

ESTEBAN BATISTA'yi al sorunu coz !

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Zizic yerine ESTEBAN BATISTA'yi hemen Turkiyeye getirmeliyiz..Su an Bosta..Cabuk olunmali.. Artik Hırvat oyuncu almamalıyız..GS'da scout oyuncu arayan bir ekip varmı yokmu allah bilir..Pembe gomlegini giyen,kafasına gore menejerlik oyunu oynuyor!Yazık..

Batistanın maliyetini karsılamamız zor olur. Su anda bence en iyi cozum Kenny Adeleke gibi gozukuyo. Gecen sene turkiyede yasamıs olması uyum zamanını minimuma indirir. Yuksek post tan Zizic gibi etkili sut atamaz ama pota altına bir dinamizm getirir ve rebound larda cok artı katkı saglar.

Esteban Batistanın maaliyetini soyle karsilayacaksin..Zizici ver mahkemeye al FIBA'dan milyon dolar tazminat.Zizice koysunlar 1-2 sene basketbol oynama yasagi,tazminattan gelecek parayı ver Batistaya!

Zizicin basketbol kariyerini bitirmek lazim..Oynamamli,para kazanmamali,zor duruma dustugunde GS ismini yasami boyunca sayiklamali!

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Esteban Batistanın maaliyetini soyle karsilayacaksin..Zizici ver mahkemeye al FIBA'dan milyon dolar tazminat.Zizice koysunlar 1-2 sene basketbol oynama yasagi,tazminattan gelecek parayı ver Batistaya!

Zizicin basketbol kariyerini bitirmek lazim..Oynamamli,para kazanmamali,zor duruma dustugunde GS ismini yasami boyunca sayiklamali!

o dediğin işler o kadar kısa sürede çözülmüyor yalnız :)

Emir Kalyoncu' Alıntı:

Batista'nın Kerem Tunçeri'nin takımıyla Nba ye giden Krstic in yerine anlaştığını duymuştum 1-2 hafta önce.Bu arada Gaines isimleri dolaşıyor forumda.Gaines geçen sene smaçlarıyla ve potaaltına getirdiği sertlikle önemli işler yapmıştı ancak bence Zizic in yerine alınabilecekse şutu olan ve Gaines den daha uzun 2.10 civarı sizelı ve hücumda Hüzeyin olmadığında içimizin rahat olacağı bir uzun getirilmeli.Bu şampiyonluğun da anahtarlarından biri olur.

Zizic gitti diyebiliriz artık!!

Bir saat önce Milojevicle konuştum. Sakatlığından falan bahsediyorduk ki bombayı patlattı: Zizic kontratı bozup gitmiş.

Çok şaşırmadım , zaten gitmek istediği haftalardır konuşuluyor. Dedim ki Badalonaya gitti heralde. Milojevicin cevabı ise şaşırttı: Zaragoza!!
İspanya liginde sondan 4. takımla anlaşması Zizicin neden ayrıldığına dair fikirleri değiştirebilir. Demek ki ulebden elenmemiz birinci neden değilmiş.

Zizicin transfer haberini ben söylemiştim, gidişi de benden olsun!

Can Akogul' Alıntı:
Zizic gitti diyebiliriz artık!!

Bir saat önce Milojevicle konuştum. Sakatlığından falan bahsediyorduk ki bombayı patlattı: Zizic kontratı bozup gitmiş.

Çok şaşırmadım , zaten gitmek istediği haftalardır konuşuluyor. Dedim ki Badalonaya gitti heralde. Milojevicin cevabı ise şaşırttı: Zaragoza!!
İspanya liginde sondan 4. takımla anlaşması Zizicin neden ayrıldığına dair fikirleri değiştirebilir. Demek ki ulebden elenmemiz birinci neden değilmiş.

Zizicin transfer haberini ben söylemiştim, gidişi de benden olsun!

bilgi için teşekkürler dostum.

milojevicin sürekli "you know,you know" demesi seni rahatsız ettimi :)

Aykun Alan' Alıntı:
bilgi için teşekkürler dostum.

milojevicin sürekli "you know,you know" demesi seni rahatsız ettimi :)

Zizici duyunca kafa döndü, farketmedim:)

Sakatlığı için de Khimik maçında oynamayacağını Telekom maçına yetişmek istediğini söyledi. Telekom maçında çok ihtiyacımız var ona, Wrightı başkası tutamaz.

acaba bizde oyuncularla ilgilenen yardımcı olan kimse yok mu? futbol takımında lincolnü adnan sezgin haldun üstünel büyük emek harcadıklarını biliyoruz beraber yemeğe gitmelerini akşam dışarıya çıkmalarını...gene baros olsun kewell olsun de sanchis olsun tüm yabancılarla iletişim çok iyi...ve bunlar dünyaca ünlü oyuncular onların memnuniyetini sağlamak çok zor bir iş ve futbol komitesi bunu çok güzel başarıyor

ziziç çok da önemli değil karakter olarak zayıf olduğunu ispatladı...ama diğer yabancılarında huzurlu olduğunu düşünmüyorumm...
galiba bu menajerlik işini mert uyguç beceremiyo yada elinden geleni yapıyo ama yönetim anlamında destek gelmiyor...

çünkü fenerbahçenin menajeri cenk renda nında günün büyük bir kısmını yabancı oyuncularla geçirdiğini herhangi bir sorunlarında hemen ilgilendiğini duymuştum...
yabancı oyunculara sanki yeterli ilgi gösterilmiyo gibime geliyor

Bu nedir artık, cocuk oyuncagına donduk, madem sorunlar var zamanında Badalona'yla makul bir ucrete anlasıp veremez miydik, acaba? Zizic Badalona olayı sonrası performansını dusurebilir diye korkuyorduk ama kaldıgı yerden devam etti, oyununda bir sorun yoktu. Ama bu disiplinsiz, profesyonellik dışı hareketler iyice can sıktı. Piyasada is gorecek kadar 4 ya da 5 numaralar var ama, sorun bu degil. Sezon basında ilk kez galiba bu kez 5/5 (M.S'ı ayrı tutuyorum ki, ben umitliyidim Strickland'dan ama olmadı.) isabetli yabancı transferi yaptık derken, yine olmadı...

Yonetimin hatası var mı yok mu bilmem ama bir daha doymuş, tercihinin ana sebebi para olan oyuncular alınırken daha dikkatli davranılır herhalde.

Gaines hız(hızlı uzunumuz yok sayılır), mucadele, fast break sayıları katabilir ama iyi bir 5 bulabilirsek, içeriyi kapatabilecek hucumda ve savunmada domine edebilecek, tercihim olurdu.

Son bir nokta, umarım bu sefer Zizic işi, yine sakız gibi uzamaz. En kotusu bu olur.

Çok üzüldüğümü söylemem gerekiyor.
Avrupa'nın en iyi uzunlarından biri resmen elimizden kaçtı.
Guroviç'de kaçması bari :?
Charles Gaines tipi değilde Owens tipi bir oyuncu gerekiyor bize.
Can Abi, bir ricam olacak sizden Zizic'in bu tavrı takım içinde nasıl karşılanıyormuş Milo'dan bunu öğrenebilir misiniz ?

burayı dingonunu ahırı sandı heralde artık burda yeri yokk yüzündeki ifadeden maçlarda nasıl bir ruh içinde oldugu belliydi artık iyi bir uzun alırız inş

aykun abi sana katılıyorum hiç affetmiyecekti yönetim bavvulunu toplayıp gönderecekti biraz murat özyer istemişti kalmasını ama