Anons

Banvit anonsçusunu isterim ben.

Yanlıs hatırlamıyorsam forumda daha oncede bu tarz konular acılmıstı.Hatırladıgım kadarıyla Ömer Horzum yapmıstı gecıcı bı sure.O zamanlarda konusulmustu hatta Fenerbahcenın anonscusunun bu ısın egıtımını falan aldıgı belırtılıyordu.Tabı kendı fıkrım;600-700 kısının oldugu salonda pro. anonscuda ıstemek garıp bıraz.Akustıklede alakalı yanı.Tabı kendımızı rahat evımızde hıssettıgımız bır salona gecınce emınım bu ısı severk yapacak ınsanlar mevcut.(Hopdedık Ayhan vs..)

Hüseyin Beşooooooooooooooooooooooooookkkkk, ya şöyle bir anons yaptıktan sonra ben sayı atmayı bırakırım yahu : )
Fener'in bağıran boğası gerçekten iyi bir anonscu.

Burak Barut' Alıntı:
Hüseyin Beşooooooooooooooooooooooooookkkkk, ya şöyle bir anons yaptıktan sonra ben sayı atmayı bırakırım yahu : )
Fener için çalışan adam tam emin olmamakla beraber Dj funk-c.Geçen senelerde İpekçi'de olan All-Star'da da o vardı sanırım.Nerede ne yapacağını gerçekten çok iyi biliyor.

Eren Aydın' Alıntı:
[quote="Burak Barut":yxccqay5]Hüseyin Beşooooooooooooooooooooooooookkkkk, ya şöyle bir anons yaptıktan sonra ben sayı atmayı bırakırım yahu : )
Fener için çalışan adam tam emin olmamakla beraber Dj funk-c.Geçen senelerde İpekçi'de olan All-Star'da da o vardı sanırım.Nerede ne yapacağını gerçekten çok iyi biliyor.[/quote:yxccqay5]

Hayır abi fener için çalışan adam bu seneki all starı sunan adam . İşini gerçekten iyi yapıyor.

Eren Aydın' Alıntı:
İsmi cismi nedir peki Recep? Bilgin varmı?

Abi bir ara NtvSpor'a röportaj falan vermişti.6 yıldır bu işi yapıyorum demişti sanırım ki milli takımında anonsçusu o sanırım.İsmi de Can diye hatırlıyorum ama araştırıyorum abi bulabilirsem birşeyler yazarım.

kimse bu adam kadar iyi anıramaz, adam hakikaten işinin hakkını veriyor. şuan fb nin erkek - bayan takımı, milli takımın anonsçuluğunu yapıyor ve bir çok orgaznizasyonda bu adam var. efes in anoncusuda fena değil, onunda gırtlağı keskin
bizimkini sormaya gerek yokz zaten. vasatın altında , artık yalçın dümerde anonculuk yapıyorsa... ama ayhan şahenk inde ses tesisatı tam bi felaket!

Olmayan şey felaket olmaz Yunus.Bir mikrofon birde hoparlör var.Ses sistemi olması için adı üstünde sistemli bir alet olması lazım.Bizim evdekini getirsem daha iyi ses çıkar sanırım :?

öyle deme ama abi, miiiiiiiiiiiiiilaaaannnnnn gurrroviçiçiççççç :)
geçen senekini beğenmiyordum, şükretmedik o adama Allah onuda elimizden aldı!

Eren Aydın' Alıntı:
Olmayan şey felaket olmaz Yunus.Bir mikrofon birde hoparlör var.Ses sistemi olması için adı üstünde sistemli bir alet olması lazım.Bizim evdekini getirsem daha iyi ses çıkar sanırım :?

Eren Abi ama ben Tv'den duyabiliyorsam sesi yeterli olmasa da çok çok çok kötü değildir gibime geliyor ses sistemi... :p

Alperen o zaman taraftarın ses sistemi daha iyi hatta benim ses sistemim daha iyi bağırınca duyuldu geçen :p :p Mübala yapmakla beraber tabiki çok çok kötü değil ama asli görevlerini yerine getiremiyor hele salonda çok kişi olunca beli belirsiz sesler çıkarıyor.Kendi salonumu bekleyeceğiz işte...

Valla abi benim de imkanlar çok kötü...
Fazla bağırsam cızır cızır ediyor bozuk ses çıkıyor(öyle diyolar),az bağırsam duyulmuyor. Mikrofonu geriye çekip canım çıkana kadar bağırmak lazım sonra ikinci yarı sesim kesildi anonsun birini İsmail Çevik abi yapmak zorunda kaldı... :) :)

İlk sayfalarda bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım, Antalyanın anonscusundan maçı takip ediyordum hangi oyuncuları hatırlamıyorum bir sayı attı, cumartesi günü cuma ezanı okunuyor sandım bizim eve cami yakın camdan çıkıp baktım camiden ses seda yok meğerki tvdeki anonscu imiş, beterin beteri var derler...Gazel uzun hava vb. maruz kalmıyoruz en azından..

Alison Sudol' Alıntı:
İlk sayfalarda bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım, Antalyanın anonscusundan maçı takip ediyordum hangi oyuncuları hatırlamıyorum bir sayı attı, cumartesi günü cuma ezanı okunuyor sandım bizim eve cami yakın camdan çıkıp baktım camiden ses seda yok meğerki tvdeki anonscu imiş, beterin beteri var derler...Gazel uzun hava vb. maruz kalmıyoruz en azından..
:) :)
Gül gül öldüm. :)
Adam seyirciye bağırın çağırn diye bağırıyordu galiba,nasıl tırmalıyor kulakları... :)