Anons

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Alison Sudol":3i0mcl6l]İlk sayfalarda bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım, Antalyanın anonscusundan maçı takip ediyordum hangi oyuncuları hatırlamıyorum bir sayı attı, cumartesi günü cuma ezanı okunuyor sandım bizim eve cami yakın camdan çıkıp baktım camiden ses seda yok meğerki tvdeki anonscu imiş, beterin beteri var derler...Gazel uzun hava vb. maruz kalmıyoruz en azından..
:) :)
Gül gül öldüm. :)
Adam seyirciye bağırın çağırn diye bağırıyordu galiba,nasıl tırmalıyor kulakları... :)[/quote:3i0mcl6l]
Valla ne yapar ne eder ben bilmem ilgilendirmez de zaten, ama o maçta seyirci olsam yönetimden bilet paramı geri isterdim o güzel maç esnasında anons işkencesi çektim gerekçesini sunarak.

S.Nilay Kızılok' Alıntı:
o hep oyle anonscu antalyalılar pek bagırmadıgı icin. lise arkadasım benim. lise'de boyle degildi. :)
Vah vah arkadaşınız adına vahim bir durum. Her Antalya maçında durum bizim için daha da vahim o ayrı mesele siz rica etseniz stilini değiştirse arkadaşınız mı sonuçta..En azından bizim maçlara özel bir kıyak yapsın çok görmesin bunu bize en azından insanlık namına. :)

Alison Sudol' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":1hbholdl]İlk sayfalarda bir arkadaşımız bahsetmiş sanırım, Antalyanın anonscusundan maçı takip ediyordum hangi oyuncuları hatırlamıyorum bir sayı attı, cumartesi günü cuma ezanı okunuyor sandım bizim eve cami yakın camdan çıkıp baktım camiden ses seda yok meğerki tvdeki anonscu imiş, beterin beteri var derler...Gazel uzun hava vb. maruz kalmıyoruz en azından..
:) :)
Gül gül öldüm. :)
Adam seyirciye bağırın çağırn diye bağırıyordu galiba,nasıl tırmalıyor kulakları... :)
Valla ne yapar ne eder ben bilmem ilgilendirmez de zaten, ama o maçta seyirci olsam yönetimden bilet paramı geri isterdim o güzel maç esnasında anons işkencesi çektim gerekçesini sunarak.[/quote:1hbholdl]

Islık dese sussa taraftar 10x ses çıkarıyorsa,böyle bağırınca taraftarın çıkaracağı ses de 11x i geçmez...

Bu arada fikrim geldi, beatbox yapabilen bir anonscu düşünsenize maçın ortasında alıyor eline mikrofonu dım tıs dım tıs...Hiç fena olmaz hani.. :)

Beatbox ne bilmiyorum işin açığı ama maç içinde ben taraftara katılıyorum.
Örneğin "Selçuk" diyorlar ben de elimle davula vurur gibi vuruyorum,güm güm güm sesine benzer bir ses çıkıyor... Ortaklaşa birşeyler yapıyoruz... :)

Bu arada ben para almıyorum,vay be Antalya'nın anonsçusu alıyormuş... :)

Beatbox adına örnek vereyim Polis Akademisi serisini izlemişindir sanırım orada siyahi bir oyuncu vardı, halk arasında abudik gubudik dediğimiz tuhaf sesler çıkarırdı işte ona deniyor adı sanırım Larvell Jones.

Alperen Kaplan' Alıntı:
Ben bir batebox oluyorum öyleyse...
:p
Tükürüklerinden arındırabilirsen kendini önün açık bu işde en büyük sorun bu kendimden biliyorum yanlış anlama :) İstanbula üniversite için gelirsen beatbox bilen bir anonscumuz olur hem..

Alperen Kaplan' Alıntı:
Valla ilgilenmiyorum işin açığı ama... :)
Dur bakalım kabul edilebilecek miyiz?
İşini hakkıyla ve Galatasaray aşkıyla yaparsan bence kabul edilebilirsin. Önündeki bir kaç yıl zaten sesin daha "kart"laşır ya da gürleşir diyelim biz ona sen gelene kadar sanırım bir ses sistemi de olur artık.. :)

Bu işin üstadı Fenerbahçe Ülker ve Milli Takım anonsunu yapan kişidir. Kendisi zaten yıllardır tiyatro işiyle uğraşıyormuş..

Gerekli vurguyu, tonlamayı, eklentileri kendisi yapıyor zaten..

Willie "The King" Solomon, Damir Mrsic, Mirsad Türkcan, Ersan İlyasova, Kerem Gönlüm, Barış Hersek, Hidayet Türkoğlu anonslarına hayranım diyebilirim..

Özellikle Damir'in anonsunda " Dadadadada..damiiiiiiiiiiirrrrr " diye uzatışı veya Ersan'ın her üçlüğünden sonra " Ersaaaaaaaann ova ova ova.. iiiiiiiillyasovaaaaaaaa" diye uzatışı falan gerçekten çok güzel oluyor ve sizi iyice havaya sokuyor.

Ali Emre abininde Efes - Milano maçındaki maç anonsunu duydum oda çok güzeldi.
Ses sistemi olunca herşey güzelleşiyor emin olabilirsiniz..
Geçen sene çok tartışıldı bu durum..
Sanırım Daçka'da iyi bir ses sistemi yok..
Ses çıkmıyor..
Abdi İpekçi'de yer yerinden oynuyor..

fenerin anasnçusunu gerçekten beğeniyorum ama onun öyle olmasında ses sisteminin de katkısı var

bir de adam işini bilyor mesela kinsey smaç bastığında taaaaarensss kinsey diye bağırıyor normal bir şey yaptığında tarens kinsey diye hızlıca söylüyor en çok beğendiğim ise bizim anonsçu bir ara cücü diyordu onu ama artık duymuyorum fenerin ise da da da damirrrr mrsiçç deyişi allahtan bunuda pek son zamanlarda duymuyoruz damir sağolsun

Veysel Kaya' Alıntı:
fenerin anasnçusunu gerçekten beğeniyorum ama onun öyle olmasında ses sisteminin de katkısı var

bir de adam işini bilyor mesela kinsey smaç bastığında taaaaarensss kinsey diye bağırıyor normal bir şey yaptığında tarens kinsey diye hızlıca söylüyor en çok beğendiğim ise bizim anonsçu bir ara cücü diyordu onu ama artık duymuyorum fenerin ise da da da damirrrr mrsiçç deyişi allahtan bunuda pek son zamanlarda duymuyoruz damir sağolsun
evet geçen seneki anonsçumuz ASVEL maçında cücü cücü cüneyt errden diyordu :)