Re: 22 # Antonio Graves
hangi yolla iletmeyi düşünüousunuz maçtamı yoksa başka kaynaklar aracılığıylamı
hangi yolla iletmeyi düşünüousunuz maçtamı yoksa başka kaynaklar aracılığıylamı
Çeşitli kaynaklarımız varBarış Gürek' Alıntı:hangi yolla iletmeyi düşünüousunuz maçtamı yoksa başka kaynaklar aracılığıylamı
Şaka yaptım alınganlık yapmaBarış Gürek' Alıntı:iğneleme amaçlı sormadım maçta falan düşüncüler dile getirilicekse daha örgütlenip
olabilir die sordum ondan mrk ettim
Tamam umarım ilk iç saha maçımızda görüşürüzBarış Gürek' Alıntı:yok eyüp bey alınmam bnm bu siteye tek giriş amacım beni basketbola başlatan sevdiren bu klübe bilgili olduğum konularda yazılar yazıp herkesi aydınlatmak sizinde aynı amçta olduğunuzdan şüphem yok sanırım oyak maçından sonra içerde oynuyoruz 2 hafta sonra vizelerim bitio bahar tatilim başlıo çok büyük bir aksilik olmazsa maçta olurum yine...Tabiki haberleşelim elimizden geleni yapalım
Karşı Yakada idolleşmiş isimleri ben Takımımda görmek istezdim.Erman Korkmaz' Alıntı:Gravesin yaninda Solomon'un oldugunu dusunemiyorum sahsen...Solomon-Graves ikilisi..Inanilmaz otesi olurdu.
Erman Korkmaz' Alıntı:Gravesin yaninda Solomon'un oldugunu dusunemiyorum sahsen...Solomon-Graves ikilisi..Inanilmaz otesi olurdu.