Antonio Graves

Re: 22 # Antonio Graves

önemli olan gravesin düşüncesi yoksa yönetimin bugün imza attıracığından şüphem yok...

graves belki euroleague ister.seyirci ister belli olmaz ona bağlı..

artık yabancıları elimizde tutmamız lazım bunun için gravesden başlanmalı bence müthiş potansiyelli bir oyuncu takımı kurtarabiliyo elimizde tutabilirsek müthiş olur

Zübeyr Talha' Alıntı:
[quote="Mehmet Özcan":1fe2rb4x]böle oyuncuyu bulduk ve yönetim göz göre göre gönderirse varyaaa

Sayın Dedehayır dan herşey beklenir. :p[/quote:1fe2rb4x]
bir yere kadar dogru ama artık dedehayırında üstüne fazla gitmeye başladık yaa

Burak Barut' Alıntı:
Daha önceki yazıları okumadım.
Şu anda yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Graves mükemmel bir skorerdir.Bugun de bu seneki bir çok maçtada bunu gördük.Eğer Galatasaray'ın 3 mağlubiyeti varsa şu ligde bunun büyük bölümünün yarısı Hüseyin, diğer yarısı Graves'in diğer geri kalan az bölümde diğer oyuncularındır.
Şutları iyi, içeri drivelerı çok iyi.Bazen çok topla oynuyor doğrudur ama bu bile takıma yarar sağlıyor.

Geçen haftaki yazılarım altına tekrar imzamı atıyorum :)

İstikrar şart bir maç iyi oynaması önemli değil her maç vasatın altına düşmemesi önemli,birde fazla kendine oynuyor bugünü kastedmiyorum bugün zaten skorer yoktu ama diğer zamnlardada fazla istatislik kağıdına oynuyor

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Burak Barut":b9g20sk3]Daha önceki yazıları okumadım.
Şu anda yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Graves mükemmel bir skorerdir.Bugun de bu seneki bir çok maçtada bunu gördük.Eğer Galatasaray'ın 3 mağlubiyeti varsa şu ligde bunun büyük bölümünün yarısı Hüseyin, diğer yarısı Graves'in diğer geri kalan az bölümde diğer oyuncularındır.
Şutları iyi, içeri drivelerı çok iyi.Bazen çok topla oynuyor doğrudur ama bu bile takıma yarar sağlıyor.

Geçen haftaki yazılarım altına tekrar imzamı atıyorum :)[/quote:b9g20sk3]

İmza 2.

Eser Atalay' Alıntı:
İstikrar şart bir maç iyi oynaması önemli değil her maç vasatın altına düşmemesi önemli,birde fazla kendine oynuyor bugünü kastedmiyorum bugün zaten skorer yoktu ama diğer zamnlardada fazla istatislik kağıdına oynuyor
Eser Abi ben maçta istatistik kağıdını düşündüğünü zannetmiyorum,bencilliği de kendi oynarsa daha verimli olacağına inanmasından bence..

Gravesin yanına onu dinlendirebilecek bir adam almalıyız...Adam 37 dakika sahada kalmış...Tamam harika ama bazı yerlerde yorgun diye topa bile koşmadı ben inanıyorum ki yanına saglam bir guardla şampiyonluga adım atarız..
Ayrıca salsabasket de fitch'e sen insan evladımısın demiş ona insan evladı diyosan bizimki ne olur bilinmez :) Çünkü fitch uzatmalarıda oynayıp 31 sayı attı fakat bizimki... :)

Umut Erdem' Alıntı:
Gravesin yanına onu dinlendirebilecek bir adam almalıyız...Adam 37 dakika sahada kalmış...Tamam harika ama bazı yerlerde yorgun diye topa bile koşmadı ben inanıyorum ki yanına saglam bir guardla şampiyonluga adım atarız..
Ayrıca salsabasket de fitch'e sen insan evladımısın demiş ona insan evladı diyosan bizimki ne olur bilinmez :) Çünkü fitch uzatmalarıda oynayıp 31 sayı attı fakat bizimki... :)
Gravesle kıyaslamaya gerek yok çünkü yeri geldi kıyasladık ama şimdi geçelim
Fitchin istatistiklerine gelince çok etkileyiciydi
Uzatma da olsa Fitch o istatistikleri
37 dakika sahada kalarak yaptı ve maçın bitimine 7 saniye kala takımı 1 sayı gerideyken 2 de 2 atıp takımına maçı kazandırdı ve sonra da bir top çaldı maçı bitirdi.(İnternetten bu kadarını anladım bu maçı izlemek isterdim)
37 dakika da 31 sayı 11 asist 9 ribaund-ki bunlardan 4ü hücum ribaundu-
5/8 2 sayılık 4/11 3 sayı 9/12 serbest atış
Yani Salsa o başlığı atmakta haklı.
Geldiği gün söylemiştim mental olarak azıcık olgunlaşmışsa Fitch bu ligi Kasıp kavurur demiştim ve şu ana kadar beni yanıltmadı

Mustafa Kaya' Alıntı:
Fitch hangi maç tribünleri çoşdurmak için hareketler yaptı ?
Arkadaşlar Fitchle Gravesi kıyaslamayalım ikisinin de potansiyelleri ortada ve biz şu an gravesten memnunuz
Kepez de eminim fitchtem memnundur

Antonio Graves'in ne kadar kalite bir oyuncu oldugunu gecen sezon Pau Orthezde oynarken gormustum.Her ne kadar NCAA de antrenoruyle yildizi barismadiysada GS'da Avrupanin en iyi 2 numaralarindan ilk 5'te olma yolunda gunden gune buyuk yol kat ediyor Graves.Basketbolun Hagisi desek yanılmayız heralde.Bir yanda Charlas Smith,Bir yanda D.Smith diger yanda Graves.!Aradaki farkı Tum Turkiye artık biliyor.1-2 seneye kalmaz tum Avrupa'da ogrenir.

Bir Trajan Langdondan cok daha kaliteli bir oyuncu.

Mevcut kadronun en önemli winner oyuncusu . Kıymetini bilmek gerekir..Hataları olmuyor değil lakin genel olarak bakıldığında her yönüyle takıma yararı var..

fitch le graves karşılaştırılmamalı bencede..yani graves iyidir ondan felanda demiyorum ama graves in yaptıkları ortada..
yüzde 53 ile ikilik yüzde 46 ile 3 lük atmakta..yani her 2 attığından biri sayı..bunun yanında kanatimce önemli bir basket zekası var..
Ha Kepez Fitch i alarak bence muazzam doğru bir iş yapmıştır. Ki Fitch e karşı bir sempatimde her daim vardır.

Ayrıca M.S de 25 sayı yollamıs Telekoma..0 2 sayılık..11 de 7 üçlük..Onu tartışabiliriz :p

Burası Fıtch'in konuşulacağı yer değil.Onu gidin Türk basketbolunda tartışın.

Graves şu an Türkiye'nin en iyi yabancılarından biridir.Yapılması gereken Graves'in sözleşmesini hemen uzatmaktır.Ondan daha iyi bir Abd'lı bulacağımızı zannetmiyorum.