Re: 22 # Antonio Graves
bu adam muthis ya insallah bizde kalır bir yabancımızda 2 sene birden oynasın yaw
bu adam muthis ya insallah bizde kalır bir yabancımızda 2 sene birden oynasın yaw
Mehmet Özcan' Alıntı:böle oyuncuyu bulduk ve yönetim göz göre göre gönderirse varyaaa
Zübeyr Talha' Alıntı:[quote="Mehmet Özcan":1fe2rb4x]böle oyuncuyu bulduk ve yönetim göz göre göre gönderirse varyaaa
Burak Barut' Alıntı:Daha önceki yazıları okumadım.
Şu anda yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Graves mükemmel bir skorerdir.Bugun de bu seneki bir çok maçtada bunu gördük.Eğer Galatasaray'ın 3 mağlubiyeti varsa şu ligde bunun büyük bölümünün yarısı Hüseyin, diğer yarısı Graves'in diğer geri kalan az bölümde diğer oyuncularındır.
Şutları iyi, içeri drivelerı çok iyi.Bazen çok topla oynuyor doğrudur ama bu bile takıma yarar sağlıyor.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":b9g20sk3]Daha önceki yazıları okumadım.
Şu anda yazdıklarım tamamen kendi fikirlerimdir.
Graves mükemmel bir skorerdir.Bugun de bu seneki bir çok maçtada bunu gördük.Eğer Galatasaray'ın 3 mağlubiyeti varsa şu ligde bunun büyük bölümünün yarısı Hüseyin, diğer yarısı Graves'in diğer geri kalan az bölümde diğer oyuncularındır.
Şutları iyi, içeri drivelerı çok iyi.Bazen çok topla oynuyor doğrudur ama bu bile takıma yarar sağlıyor.
Eser Abi ben maçta istatistik kağıdını düşündüğünü zannetmiyorum,bencilliği de kendi oynarsa daha verimli olacağına inanmasından bence..Eser Atalay' Alıntı:İstikrar şart bir maç iyi oynaması önemli değil her maç vasatın altına düşmemesi önemli,birde fazla kendine oynuyor bugünü kastedmiyorum bugün zaten skorer yoktu ama diğer zamnlardada fazla istatislik kağıdına oynuyor
Gravesle kıyaslamaya gerek yok çünkü yeri geldi kıyasladık ama şimdi geçelimUmut Erdem' Alıntı:Gravesin yanına onu dinlendirebilecek bir adam almalıyız...Adam 37 dakika sahada kalmış...Tamam harika ama bazı yerlerde yorgun diye topa bile koşmadı ben inanıyorum ki yanına saglam bir guardla şampiyonluga adım atarız..
Ayrıca salsabasket de fitch'e sen insan evladımısın demiş ona insan evladı diyosan bizimki ne olur bilinmez Çünkü fitch uzatmalarıda oynayıp 31 sayı attı fakat bizimki...
Arkadaşlar Fitchle Gravesi kıyaslamayalım ikisinin de potansiyelleri ortada ve biz şu an gravesten memnunuzMustafa Kaya' Alıntı:Fitch hangi maç tribünleri çoşdurmak için hareketler yaptı ?