Tek tarafa localar olur mu? bombenera stadyumundaki gibi. tabi biz de alt kat yine tribün.
Bi sponsor ile anlaşılır,ülker arena misali.Bu localari salonun en ust katina iki katli konumlandirsalar daha iyi olur, butunluk boyle saglanabilir.
Ortada fol yok, yumurta yok ama size salonumuzun ismi ne olur?
Mehmet Ozcan yazmis, kendisine guvenirim.
Hangi tavizler karsiligi bu adimlar atiliyor soru isareti.
Fakat olumlu dusunmeye calisiyorum, umarim kulubumuzun faydasina olur;
Salonda mutlu son - Spor Haberleri
Bu salon uzun vadeli düşünülerek yapılıyor olmalı. Temel hedef Euroleague A lisansı almış, bütçesini ve organizasyonunu oturtmuş bir GS basket şubesi meydana getirmek. Bu yolda yüksek kapasiteli ve gelir getirecek bir salon olması şart.20000 kapasiteler konuşuluyor ancak bana göre daha küçük, daha samimi bir salon çok daha mantıklı. Hadi bu sene Euroleague oynuyoruz, maçların büyük bölümünü doldurduk diyelim. Ligi kazanıp, kupa ve cumhurbaşkanlığını da kazansak üç kupalı sezon geçirip gelecek sene Euroleague'de olmama durumumuz var. Ki ben her ne kadar 3 kupayı da alacağımıza inansam da sanmıyorum ki Euroleague'i almamıza izin vereceklerini. O halde gelecek sene 20k'lık salon dolmaz.
Tüm onayların alındıgı söyleniyor salonla ilgili ancak öğrendiğim bir bilgi salon çatı karşılığı yapılıyor ve x yıl sonra salonu devlet bizden alacak.