Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Burak Elmas ben stadın yanına değil Beyoğlu'na yapacağım diyordu stadı. Yada öyle kalmış aklımda bilmiyorum ama kesinlikle stadın yanına yapmayacağım dediğinden eminim. Bu yönde bir tasarruf olsa ne güzel olur. Stadyum ve çevresi hep sıkıntıydı zaten, hatta bizzat stadin kendisi sıkıntı her şeyiyle. Bide salonu oraya bulaştırmamak lazim. Salon ayrı olmalı, herkesin gidebileceği, ipekçi-sinan erdem şekli ulaşımın rahat olacağı bir yerde olmali. Stadyum zaten zulüm, bide salonu oraya yapmasınlar.

Ha benim ki düz istek, salonu yapmaya baslasinlar da bi. Gönüllü olarak gidip çalışacağım iki tugla da ben taşıyacağım. Yeter ki yapsınlar.
Hocam bence Aslantepe her nekadar ulaşımı çileli ve berbat olsada artık biz taraftarlar olarak orayı kanıksadık. Hem stadın yanına yapılması bence çok iyi bir artı. Bununla birlikte yeniden iyi bir basketbol kültürü oluşturabiliriz hem de "yan branş" diye hor gören "profesyonel" sevdalılarını da oraya çekebiliriz. Ki bu sadece basketbol anlamında değil, o salon aynı zamanda voleybol içinde ev sahipliği oluşturacak. Bu yüzden oraya yapılması çok önemli. Orası artık bizim evimiz.
 
Futbolda da aynı oldu,uzun bir süreç sonunda Rams Park yapıldı, salonda elbet yapılır ama Sinan Erdem ve yeni yapılan yer büyük salonlar,belki de bence Sinan Erdem'i,uzun süreli kiralayarak kullanim hakkini alırsak hem kulüp boşuna para harcamaz hem de koca salon atıl kalmaz.
 
Bu yönetim zaten bunun için seçildi. Gayrımenkul projelerini bitirmeleri için. Önümüzdeki olağanüstü genel kurulda salon için yetki alınacak ve başlanacak. Böyle güçlü bir yönetime ihtiyaç vardı kaç kez bu tarz projelerin genel kuruldan döndüğünü gördük. Yapıyorum demeyle olmuyordu malesef.
 

Üst