• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Aslantepe'ye Basketbol Salonu Projesi

Salon büyüklüğünden öte ambiyans önemli akatlar vari bir baskı yaratabilmeli varsın 5 bin kişilik olsun.
5000 kişilik salon günümüz ihtiyaçlarını karşılamaz hiçbir anlamda. ki zaten euroleague kriterleri de var.
akatlar gibi olmasına gerek yok eski abdi ipekçi gibi bir salon ambiyansı yaratmak için gayet iyi.
ne atmosferler yarattık abdi ipekçi'de..
 
Basketbol salon kapasitesi 13.000 kişilik olacak
 
Salon büyüklüğünden öte ambiyans önemli akatlar vari bir baskı yaratabilmeli varsın 5 bin kişilik olsun.
5 bin falan yaparlarsa hiç yapmasınlar daha iyi. Günümüz şartlarından komik bi kapasite olur.
 
Tribünler içeriden böyle görünüyor çıkış kapılarının konumu yekpare Tribün oluşmasını engellemiş
 
Bu fotoğraf yapay zeka sanırım
Şu görselin ilk katı gibi olsaydı üstüne de localar olsaydı daha iyi bir ambians olurdu. İlk fotoğraf temel atma törenindeki videodan alıntı.
 
Son düzenleme:
Artık tepeden ortaya inen ekranın yerine üst katların hizasından bir ekran daha iyi olur. Aynısı stadyumda da uygulanmalı. Yenilenen Santiago Barnabeu ve Intuit gibi yapılmalı.
 
Şimdi bu tesisleri devlet yapıp GS'a üst kullanım hakkı mı kiralayacak? BGM, Sinan Erdem gibi vs... Yoksa mülkiyet GS'in mi olacak?
 
Öyle bir arazı alanı olmadığı gibi fotoğrafları tamamen kurmaca olan başka bir Dursun - Gsyiad Gyo Futbol Kulübü kandırmacası. Bu başlığa girilen ilk mesaj 2008, bugün 2026. 18 sene sonra temel atılmış. Yaklaşık 2 sene önce daire ve dükkanlarının neredeyse tamamı satılan mecidiyeköye aylarca çivi çakamayanlar mı yapacak bu projeyi. Bu projede herhangi bir yapı 2 senede bitmezse 7-8 senede anca biter.
 
Geri
Üst