Atletico Madrid - Real Madrid (Şampiyonlar Ligi Finali)

Şampiyonlar Ligi'ni kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
24 Mayıs Cumartesi akşamı saat 20:45'te Avrupa'nın en büyüğü belli olacak.

Anket ile kim ne düşünüyor öğrenelim diye yeni bir konuya geçtim.

Bakalım kim kazanacak?

Benim gölüm tabi ki Real Madrid'den yana.
 
Valla muamma. Barça Nou Camp'ta kazanabilir dedik Atletico şampiyon oldu. Basketbolda Madrid favoriydi ama kaybettiler. Şimdi şampiyonlar ligi finali ve Atletico'nun sezonu 2 muhteşem kupayla taçlandırması göze güzel gözükse de diğer tarafta sezonun adamı Ronaldo var. Ben çok kararsızım herşey olabilir. Olası bir kırmızı kart karşı takımı kupaya götürür. Ama illa bir tahmin söyleyeceksek her ne kadar Madrid fanı olmasam da Ronaldo'nun ağırlığıyla Real Madrid kupaya uzanabilir diyorum. Yine de tahmin etmek çok zor.
 
Real Madrid'in kazanacağı maç olacaktır. Skor 2-0 olarak tabelaya geçer. Goller Di Maria ve Ronaldo.

Bu kadar kehanet yeter sabah sabah.. :D
 
Hakikaten hakeden kazandı. Chelsea'nin Atletico'nun yaptığı otobüsü kalenin önüne park etme stratejisinin bu kupayı alamamış olması da çok sevindirici. Bu arad kafa vurmayı bilen oyuncu kendini belli ediyor. Günümüz futboluna uymadığı gerekçesiyle silinen ''9 numara''lardan sonra bu tarz kafa vuruşları artık bu tarz stoperlere kalmış durumda.
 
Ne hak eden kazanması yahu bırakın bu işleri. İlk yarı tamamen ortada oyun 2. yarı 65. dakikaya kadar yine ortada sonra riski alan Real ve kapanan Atletico. Ne bekliyordunuz? (ileride topu tutabilecek tek oyuncu da sakat oynamıyorken) Karşıda ki hangi takım olursa olsun aynı senaryo olurdu.

Bu senenin takımıdır Atletico Madrid. Aksini söyleyene kafa göz dalarım :D
 
Atletiko kadrosu el verdiği yapıda bir futbol ortaya koydu bunda da 93. dakikaya kadar başarılı oldu.

Uzatmalarda Atletikonun düşmesi zaten beklenen birşeydi.

Ronoldo 4. golden sonra yaptığı hareketler tamamen antipatik şeyler. Maç boyunca ortalıkta olmayan adam 4. golü oda penaltıdan atarken yaptığı hareketlere bak. O yüzden benim gözümde hiçbir zaman büyük oyuncu olamayacak.


Bu finale de Hollandalı hakem vermeleri rezalet bana göre. Ya Alman ya İtalyan yönetmeliydi. Hollandalı taktir haklarını hep Realden yana kullandı bence.

Takımın iyi büyük oyuncusu yokken uzatmalarda yıkılan Atletikoya helal olsun.
 

Üst