AVBL | Galatasaray Medical Park 0 - 3 Ereğli Belediyesi

• Konbuyu başlatan Salih Coskun
  • Başlangıç tarihi
S

Salih Coskun

Misafir
Ilk seti 23-25 kaybetmisiz güclü rakibimiz karsisinda.

2. set oynaniyor.

Re: AVBL | Galatasaray Medical Park - Ereğli Belediyesi (CAN

2. seti de iyi direndik ama olmadi 22-25 verdik.

Re: AVBL | Galatasaray Medical Park - Ereğli Belediyesi (CAN

Can Kırımlıoğlu' Alıntı:
Bu rakibimiz bizden çok mu güçlü ?
Ligden düsmeleri kesin gibiydi ama sayemizde kalabilirler artik.

eveet..tehlike çanları zaten çalmaya başlamıştı.bayan takımımız inanılmaz hayal kırıklığı oldu bu sene. bunlar normal yabancı oyuncular yok sakat filan kimse yazmasın sakın.takımın tv den verdiği bütün maçları izledim.ve bu skora şaşırmadım.vallahi bilmiyorum ama gidişat iyi değil.yabancılarda tam bir fiyasko oldu.onuda söyliyim hiç beklenilen düzeyde değiller.böyle giderse bu tarz maglubiyetler devam eder...

burada herkes yazdı .işler iyi gitmiyor dedik. nilüfer macından sonra bu takım bu tarz yenilgiler yine alır dedik. çünkü takım cok dagınık. yabancı transferleri fiyasko.iller bankası maclarını izledim.macı kazanıyoruz ama hiç tat vermiyor takım dedik.. 7 maçta 4 mağlubiyet oldu. bu herşeyi ortaya koyuyor zaten..

Kusura bakılmasın ama bundan 2 ay önce söyledik,böyle bir takım kurmak ile bunun 4'te bir fiyatına takım kurmak arasında bir fark yok diye...Hedefsiz bir organizasyon,hedefsiz bir takım...Geçen yıldan kötüyüz dediğimizde yok canım ne alaka dendi...Buyrun o zaman diyeceğim,bu duruma seviniyormuşum gibi saçma birşey olacak...Hedefsiz,sıradan,dostlar alışverişte görsün hesabı kurulmuş vasat bir ekip...Zaman bunu hergün daha net gösteriyor,gösterecek...

Bu arada herşey biryana böyle bir maçta bile birbirleriyle şakalaşan oyuncular görmek içimi acıttı....Ne olursa olsun Galatasaray formasını giyen bir oyuncu bu kadar umursamaz olamaz...Ayıptır,günahtır...

bu maglubiyetin izahi olamaz. bayanlarda pek iç açıcı sonuçlar alamıyoruz. gidişat maalesef çok kötü. sponsor geldi iyi olmalıyız derken bu durum içimi acıtıyor :(