Anıl Mehmet Yıldırım
Yönetici
Ben yine bir şekilde tatlıya bağlayacaklar gibime geliyor ama olursa artık herkes kendi senaryosunu yazmaya başlar.
Başta yazmayayım dedim de, ciddi ciddi sıkıntılı Fener taraftarı. 2 tane akıl tutulması yaşıyorlar bu sefer aynanda: birincisi 2008 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna inanıyorlar. İkincisi de Ali Koç'tan yeni kurulan lige katılmalarını istiyorlar ve inanıyorlar.
Muhtemelen italya ispanya birliği gibi birşey olacak durum eurolig fiba çekişmesi gibi uzun vadede kim kazanacak göreceğiz katolik ülkeler ile protestan ülkelerin çekişmesi bu aslında futbola yansımasını kısa vadede beklemiyordumBir gecede kurucu denen çoğu takım çıktı. Bu işin bir şekilde tatlıya bağlanabileceğini düşünüyordum ama bir anda böyle takımların çekilmesi de sürpriz oldu. Perez de giden gitsin kalan sağlar bizimdir diye rest çekmiş . Çok ilginç şeyler oluyor hakikaten.
Tüm dünyanın önünde dayılık yapıp sonra boşluğa düşersen illa diretirsin biraz, serde erkeklik var karizma var. Yani akıl var mantık var arkadaş. Siz boş adamlar da değilsiniz, nasıl böyle bir saçmalığa inanırsınız? Şampiyonlar Ligi yahu bu, boru değil. Logosunu amblemini görünce bile insan tuhaf oluyor. 70 yıllık ruhu, markayı bir gecede bozacaksın he? Misal şu an biri çıkıp Instagram'a rakip bir uygulama geliştirebilir mi, mümkün mü? Yani Şampiyonlar Ligi dediğin; anayasanın değiştirilemez maddelerinden biri gibi bir şey. Tarihe komik bir anı olarak not düşülecek sadece.
Alman kulüplerinin bazı tuhaf ama faydalı politikaları var. Ne kadar zengin olurlarsa olsun transfer harcamalarında düşük limit koyuyorlar kendilerine mesela. Ama cidden bu kadar büyük oyuncu satışlarının paralarını ne yapıyorlar ben de çözemedim.