Avrupa Futbol Ligleri 2022-2023

Bu ne ya ? Şerefimle gol yerim daha normal karşılanır. Şu saçmalığa rağmen gol yemişler neredeyse. Daha büyük rezil olmuşlar. Messi de ayrı bir adam. Ayağı öyle bir ayak ki; Beckham'dan iyi pasör, Sneijder'den iyi şutör. Çok enteresan bir adam. Ayağıyla birlikte yaşıyor adam. İnanılmaz bir kontrol mekanizması var. Yapay zeka bile böyle bir kontrol mekanizması yaratamaz.
 
Konuya girerken tahmin ettim kesin Messi'nin frikiği paylasılmıstır diye :) ilk kez böyle bir önlem gördüm.Sanki ceza sahası içinde çift vuruş kullanılıyor gibi :)

Messi ise uzaylı.Adamın kaçırdığı frikikte genelde ya direk engel olur ya da kaleci devleşmiştir :)
 
Tarihin ve hatta ileri gidiyorum yakin gelecegin de en iyisi.Japonlar bir tane robot futbolcu uretirler ya da Amerikalilar uzaydan birini getirirler bilemem.Ama rakibi yok bu adamin ondan eminim.
 
Donnarumma da son zamanlarda gördüğüm en iyi kaleci. İnanılmaz bir büyüklük sergiliyor kalede. Sadece refleks olarak da değil. Çok olgun oynuyor ve refleksleriyle tahminleri kusursuz. PSG maçlarına bakın rahat 4-5 net golü çıkarıyor her maç. Net goller gol olsa kim bilir nasıl skorlar çıkacak ortaya PSG aleyhine. Tartışmasız dünyanın en iyi kalecisi şu an.
 
Messi daha pası atmadan Psg 1-0 ı yakaladı dedim içimden :) şunu söylemek istiyorum,asist çok sade gözükebilir ama golden sonra yaklaşık 1 buçuk dk kadar ofsayt olup olmadığı incelendi.Messi 0.1 sn geç kalsa ofsayt olacaktı.Topu alıyor,Mbappe araya kaçar kaçmaz tam zamanında önüne çok güzel bırakıyor.

Maçtaki zeminden herkes şikayetçi bu arada.Oyuncular kayıyor sürekli falan.


 

Üst