Avrupa Kupasi: André Vergauwen Cup

İkinci maçı da kazandık
Andre Vergauwen Kupası: Roller Bulls 64-88 Galatasaray

Kupanın 2. gününde Tekerlekli Sandalye Basketbol takımımız, turnuvanın ev sahibi ekibi Roller Bulls'u rahat geçtik ve 2'de 2 yaptık.

Sıradaki rakip birazdan karşılaşiacağımız günün 2. maçında Fransa'nın Toulouse takımı. HAYDİ ASLANLAR!!!!

Merhaba, uzun zamandır foruma yazmıyordum. Beni eskiler tanır. Epey bir aradan sonra ilk kez takip ediyorum forumu.

Takımımızın aldığı başarılar hakikaten takdiri şayan. İki maçımızı da zorlanmadan geçtik. Sırada en önemli rakibimiz Touloluse(Tulus) var. Daha sonra grubun diğer güçlü takımı Antilope. Dileriz bu iki maçı da kazanır ve grup birincisi sıfatı ile takımımız Türkiye'ye gelir.

İnşallah bir sonraki yazılarımız Toulose galibiyeti ve grup brinciliğimiz üzerine olur. Bir sonraki zaferlerde görüşmek üzere...

P.S: Bu arada Batuhan arkadaşım, bir siteden bir haberi alıntı yaparken altına haberin kaynağını vermeni rica ediyorum...

Barış Yarar' Alıntı:
Merhaba, uzun zamandır foruma yazmıyordum. Beni eskiler tanır. Epey bir aradan sonra ilk kez takip ediyorum forumu.

Takımımızın aldığı başarılar hakikaten takdiri şayan. İki maçımızı da zorlanmadan geçtik. Sırada en önemli rakibimiz Touloluse(Tulus) var. Daha sonra grubun diğer güçlü takımı Antilope. Dileriz bu iki maçı da kazanır ve grup birincisi sıfatı ile takımımız Türkiye'ye gelir.

İnşallah bir sonraki yazılarımız Toulose galibiyeti ve grup brinciliğimiz üzerine olur. Bir sonraki zaferlerde görüşmek üzere...

P.S: Bu arada Batuhan arkadaşım, bir siteden bir haberi alıntı yaparken altına haberin kaynağını vermeni rica ediyorum...

Tekrar Hoşgeldin Barış (Che) ;)
Özlettin valla kendini ...

Camia olarak zorlu geçen şu günlerimizde yüzümüzü güldüren Sedat Hoca ve ekibine binlerce teşekkür.

Barış Bey hoşgeldiniz. Bir sorum olacak; P.S ne demek? Cahillik başa bela...

Hoşbulduk Onur ve Göker...

Onur P.S Latince Post Scriptum... genellikle mektup sonlarında ufak bir not manasında kullanılır.

Sedat Hocamız ile konuştuğumuzda bize en zor rakibin Toulouse olduğunu söylemişti.Ve aynı Toulouse'u 20 sayı farkla mağlup ederek grup birinciliğine yükseldik...

HELAL OLSUN ASLANLAR!!!

Yarınki maçı da kazanıp yenilgisiz lider olarak finallere gideceğiz inşallah.

Anlatılanlara göre duygu dolu anlar yaşanmış, Ali Asker gözyaşlarını tutamamış. Oldukça kalabalık bir grup varmış tribünde.

Belçikalılar bu taraftar-takım kenetlenmesinden çok etkilenmişler. Bol bol resim çekmişler. Tribün çökmüş ayrıca :)

Yunan takımını da tribüne çağırmışız ve alkışlamışız. Hatta Yunanlılar bizim taraftarımıza kendi sularından vermişler. Organizasyondaki eksiklik yüzünden salonda su yokmuş ve taraftarımız gidip takımımıza ve kendilerine dışarıdan su almış.

Umarım bol bol resim ve video vardır çünkü çok merak ettim atmosferi.

Vallaha süper galibiyetler alkışlamamak elde değil :claps
Tüm teknik ekibe özellikle hocamıza oyuncularımıza herkese tebrikler onlar bizim yüzümüzü güldürdü yolları açık olur inşallah

Can Altay' Alıntı:
Anlatılanlara göre duygu dolu anlar yaşanmış, Ali Asker gözyaşlarını tutamamış. Oldukça kalabalık bir grup varmış tribünde.

Belçikalılar bu taraftar-takım kenetlenmesinden çok etkilenmişler. Bol bol resim çekmişler. Tribün çökmüş ayrıca :)

Yunan takımını da tribüne çağırmışız ve alkışlamışız. Hatta Yunanlılar bizim taraftarımıza kendi sularından vermişler. Organizasyondaki eksiklik yüzünden salonda su yokmuş ve taraftarımız gidip takımımıza ve kendilerine dışarıdan su almış.

Umarım bol bol resim ve video vardır çünkü çok merak ettim atmosferi.

nereye gitsek kendimizi belli ediyoruz hemen Ahmet Cömert'e çevirdiğimiz belli salonu o kadarki tribünüde çöketmişiz şaşmıyor yani :D Diğer branşlarda da avrupada olsak belgeselimiz yapılırdı böyle sevgi ve destek nasıl olur diye :atki

Selamlar =)

Bazen, soze nasil baslicani bilemezsin...

3 ayri ulkeden, ortalama 400 km yapan, bugunki organizemiz,basarili gectigini dusunuyorum...ultrAslan-avrupa, bir kez daha buyuk bir basariya imza atmistir...

Salonu inlettigimizi mi anlaticaz, yoksa takimimizin galibiyetlerindeki buyuk payimizin oldugunu dusundugumuzu mu anlaticaz...yoksa haftalardir gormedigimiz kankalarimizi gordugumuzu mu anlaticaz...Icimizden bir kac kisinin, BERLIN DEN, geldigini mi anlaticaz..( tahmin ediyorum...1200 KM ? )

Anlata anlata bitmez abi...

Lakin herkezin aklinda kalan bir manzara vardir, ben benim aklimdan cikmayani soylim...

Evet , toulouse ye koyduk, mac bitti, takimimiz bize dogru geliyor...kutlamaya basliyoruz...Onlar agliyor, biz agliyoruz....Uclu cekiyoruz, ve onlar bize, eslik ediyor...Tekerlekli sandalye ile beraber...Ben, yaklasik 16 senedir tribunlerde yer alirim, boyle bisey gormedim, bunu acik ve net yaziyorum...

Takimimizi nekadar kutlasak, ovsek, azdir...Yazamayiz....Anlatamayiz

Bunun disinda, girtlaklarimizin kurudugu bir anda, Yunan oyuncularin bize su getirmesi, ayri bir olay...Demek ki ne olursan ol, yeterki INSAN ol...

Ben eminimki, hem onlar, hem biz, bu gunu, birdaha unutmicaz...ASLA !!

Halil Kemence

NOT resimler geliyor...hemde bol bol...Belki buraya ulasmayan, ama http://www.ultraslan.com a gecicek olan resimler vardir

Vayyy yazılanlar,çizilenler çok güzel.

Hem takımımızı hem oradaki taraftarımızı yürekten tebrik ediyorum.

Resim ve video bekliyoruz :)

Bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar..Vaktimiz olduğunda desteğe gidiyoruz çok mutlu oluyoruz hem biz hem onlar ama oradaki atmosferi tahmin edemiyorum bile..

Herkesin eline ayağına ağzına sağlık..

GALATASARAYIMIZ 91 - Antilope 62 namağlup lider olarak ayrılıyoruz Belçika'dan...

Periyodlar

29-16
27-19
16-16
19-11

Ne kadar alkışlasak az sizleri... :claps

Biraz da istatistik:

4 maçta ortalama 93.3 sayı atıp, 60 sayıya izin verdik.
Oynadığımız 16 periyottan sadece birini yenik kapattık. O da 1 sayıyla.
Her maçı en az 20 sayı farkla kazandık.