Ekrem hoca sağolsunBcl Final Four maclarini izliyorum da yani surada bizim olmamamiz olmamizdan daha zormus.Biraz Tenerife disindaki 3 takim bildigin Merkezefendi,Buyukcekmece seviyesinde Bu kupayi bu sezonki kadromuzla kazanabilirdik.
Ekrem hoca sağolsunBcl Final Four maclarini izliyorum da yani surada bizim olmamamiz olmamizdan daha zormus.Biraz Tenerife disindaki 3 takim bildigin Merkezefendi,Buyukcekmece seviyesinde Bu kupayi bu sezonki kadromuzla kazanabilirdik.
Brittney Griner 9 yıl hapis cezası almış... Efsane olacak denirken nerelere geldi...
Andrews tarzi bir kisa bulmalari lazim onlarin.3 numarada zaten Onuralp goturur orayi yabanciya gerek yok ki Clemmons’ta 3 oynayabiliyor.Andrews gibi hem skorer hem de yonlendirici bir kisa alirlarsa baya rahat ederler.4 yabanciyla su an bile cok iyi basketbol oynuyorlar.Gercekten tam bir duzen takimi.Acikcasi Bursaspor’u 2016 2017 yillarindaki Obradovic’in Fenerbahcesine benzetiyorum bu sezon.Surekli belli bir plan icerisinde oynuyorlar.Alimpijevic muhtesem is cikartiyor.Bursaspor’u bilmem ama o kesinlikle Euroleague yapar gelecek sezon.Bursaspor bugün bence enteresan bir maç oynadı.Needham zaman zaman faul problemleri yaşayabilen oyuncu ama bugün daha ilk çeyrek çok kısa sürede 2 faule ulaştı.2.çeyreğin hemen başındada 3.faulünü yaptı.Ona faullerde Clemmons eşlik etti ve ilk çeyrek o da 2 faul yaptı.
Allah'tan Cedevita takımı bugün kötü oynadı.Ömer Utku ve Ahmet Düverioğlu ile maça ortak olmak ve önde götürmek hiç kolay değildi.
Yiğitcan maç genelinde mükemmel oynadı.Çok ekstra şutlar soktu.Clemmons'da 2.yarı çok iyi katkılar verince galibiyet geldi.
Fakat takıma kesinlikle 1 tane kısa yabancı şart.Çok dar rotasyon var.Ömer Utku-Ahmet ikilisi takımı dibe çekiyor.Clemmons'da her zaman sorumluluk almıyor.
Andrews tarzi bir kisa bulmalari lazim onlarin.3 numarada zaten Onuralp goturur orayi yabanciya gerek yok ki Clemmons’ta 3 oynayabiliyor.Andrews gibi hem skorer hem de yonlendirici bir kisa alirlarsa baya rahat ederler.4 yabanciyla su an bile cok iyi basketbol oynuyorlar.Gercekten tam bir duzen takimi.Acikcasi Bursaspor’u 2016 2017 yillarindaki Obradovic’in Fenerbahcesine benzetiyorum bu sezon.Surekli belli bir plan icerisinde oynuyorlar.Alimpijevic muhtesem is cikartiyor.Bursaspor’u bilmem ama o kesinlikle Euroleague yapar gelecek sezon.
Bende boyle dusunuyorum acikcasi.Sonrasinda duruma gore 5 veya gerekirse 6. yabanciyi ekleriz diye dusunmus olabilirler.Ben düşük ihtimal olarak bir yandanda acaba Onuralp'in daha fazla kendini göstermesi ve sorumluluk alması için mi sezona 4 yabancı ile girdiler diye düşünüyorum.Onuralp'de 3 maçtır ciddi sorumluluk alıyor takıma liderlik ediyor.
Kesinlikle haklısın kardeşim. Bursaspor takım halinde de gayet iyi oynuyor. İyi bir kimya yakalamışlar.Larkinle Wilbekin gibi devsirmeleri bir kenara koyarsak Onuralp Bitim ligin acik ara en iyi yerli oyuncusu.Inanilmaz oynuyor.Resmen Eurocup seviyesine 1 gomlek fazla geliyor.Onuralp kadar onun bu gelisimini saglayan Alimpijevic’te bir tebrigi hak ediyor.