• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Avrupa'dan Basketbol

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:23
Zach Auguste harbiden seni hiç özlememişim.

Bursa'ya tebrikler. Müthiş bir hikaye yazıyorlar.

Burada nasıl steps yok ?

Bursaspor için şu ana dek son 2 maçtan daha kolay bir maç oldu.Andorra'nın garip bir savunması var,sürekli boş atışı buluyor Bursaspor.Hücumda ise pota altında zorluk çıkaracak birisi yok.Pauli harici kimse direnç göstermeye çalışmadı.Codi Miller bu sezon hep mi böyleydi,Kenny Hayes olsa bugün onun yerine daha çok iş yapardı.

Andorra'nın İspanya liginde son sırada olması şaşırtmıyor.

Andrews farkı 19 sayıya çıkardı.Bursaspor sonuna dek haketti bu sezon finali.Helal olsun takıma,koça,teknik ekibe ve taraftarlarına.

Tebrikler Bursaspor 90 larin Efes Pilsen'ini hatirlattilar

IMG_20220503_225001.jpg

Helal olsun 👏
Çok büyük iş.
Onur Alp Bitim bir süperstar gibi oynuyor.,maşAllah.
Finalde ya Valencia ya da Bologna olacak. Ama bu mücadele ve oyun kalitesi ile çokta farketmeyecek.

Akıllı davranmanın ne kadar önemli olduğunu görmüş olduk. Ben hep eurocupta devam etme tarafındaydım bizim için. Biz değil Bursaspor eurocup oynadı ve bu sonuçlarla eurocupta final oynayarak belki de euroleague biletini alacak:)

Ben çok uzun zamandır bu kadar büyük bir sürpriz görmüyordum basketbolda. Acayip bir iş başardılar.

Itoudis de fenerbahçeyle anlaşmış.

Rusya Ukrayna savaşı önümüzdeki sezonu da etkileyecek anlaşılan

Bologna müthiş gidiyor, ligde de liderliği garantiledi ve kadro kalitelisi de euroleague düzeyinde. Ben bursa karşısında net favori olarak görüyorum. Gelecek sezon da bologna'yı euroleague'de görmek güzel olur.

Artık finalistler de EL'ye gitmiyor muydu?

Yok.Bugun Bursaspor Baskani Sezer Sezgin yaptigi aciklamada Euroleague’den davet almalari halinde kararin Bursa sehrine bagli oldugunu belirtti.
Yani kupayi alirlarsa kesin Euroleague’deler ama finalist olarak katilmalari tamamen Euroleague yonetiminin insiyatifinde 👍

Eurocup kontenjanının biri, Monaco son 8 yaptığı için 1 sene daha ondaymış. Rus rakımları nedeniyle wildcard ihtimali var ama yüksek olacağını sanmıyorum.

Frutti Extra Bursaspor başantrenörü Dusan Alimpijevic, Eurocup'ta sezonun başantrenörü seçildi. Sonuna kadar hak etti. Helal olsun 👏

Yok.Bugun Bursaspor Baskani Sezer Sezgin yaptigi aciklamada Euroleague’den davet almalari halinde kararin Bursa sehrine bagli oldugunu belirtti.
Yani kupayi alirlarsa kesin Euroleague’deler ama finalist olarak katilmalari tamamen Euroleague yonetiminin insiyatifinde 👍
Saçma virtus içinden geçer takımın

Geri