Olympiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas, Panathinaikos'a transfer oldu. [SDNA]
Vildoza-Grant-Sloukas.
Ergin hoca bir şeyler deniyor
Vildoza-Grant-Sloukas.
Hoca Sertaç'ı da oraya çeker gibi geliyor bana.Olympiakos'tan ayrılan Kostas Sloukas, Panathinaikos'a transfer oldu. [SDNA]
Vildoza-Grant-Sloukas.
Hoca Sertaç'ı da oraya çeker gibi geliyor bana.
Abi Mbaye için de bahçeşehir demişti ama son anda değişti hocanın işi belli olmaz pek.Çağlar FBye evet dedi yazdı
Ataman şanslı çok iyi bütçelerle çalışıyor.
Erdem Can yıllarca Obra 'nın yardımcılığını yapmış üstüne 1 sezonda Nba tecrübesi yaşamış ve ilk başantrenörlük tecrübesinde müthiş bir sezon geçirmiş bir isim. En ufak şanslık bir durum olduğunu düşünmüyorum büyük potansiyeli var Erdem Can' ın. Grimau 'nun ise genç takımda neler yaptığını bilmiyoruz belki çok acayip şeyler vaat etti.Bunun şansla ne alakası var acaba? Avrupa'da kazanmadığı kupa kalmamış antrenörün çalışması gereken bütçelerle çalışıyor olması ne ara şans oldu?
Sıfır kariyerli Erdem Can ya da Roger Grimau'nun Avrupa'nın zirve ekiplerinde çalışmasıdır şans dediğin.
Erdem Can yıllarca Obra 'nın yardımcılığını yapmış üstüne 1 sezonda Nba tecrübesi yaşamış ve ilk başantrenörlük tecrübesinde müthiş bir sezon geçirmiş bir isim. En ufak şanslık bir durum olduğunu düşünmüyorum büyük potansiyeli var Erdem Can' ın. Grimau 'nun ise genç takımda neler yaptığını bilmiyoruz belki çok acayip şeyler vaat etti.
Benim için şans Murat Özyer'in takım çalıştırmasıdır.