Ayhan Akman

Ben hala Ayhan'ın takımdan gitmesini istiyorum.Nasıl ki bazı müthiş hafızalılar geçen hafta Servet ve Hakan'ın pasif oyunlarını gördüler ve ölseler dahi bu oyunlarıyla hatırlayacaklar bende Lviv maçı sonrası iğrenç bir şekilde sırıtarak "Dışarıda taraftar var mı?" demesini unutmayacağım :? :? .Umarım cezalı olduğu maçta Mustafa iyi oynar da formayı alır Ayhan'dan.Gerçi Mustafa oynamasada olur da ben Hagi'nin ilk günden Musa'yı oynatcağını düşünmüyorum.

''Yiğidi öldür hakkını yeme'' dünkü maç için Ayhan ile ilgili tam kullanılacak laf,tamam eleştirdik ama dün çok iyiydi...

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
[quote="Suat Aydın":10ecyd29]''Yiğidi öldür hakkını yeme'' dünkü maç için Ayhan ile ilgili tam kullanılacak laf,tamam eleştirdik ama dün çok iyiydi...
Ayhan bu sene tüm maçlarda iyiydi nerdeyse..[/quote:10ecyd29]

Okanım ben anti ayhancıyım ya ondan pek ısınamadım ona :) ama bu sene hakkaten de mücadele ve oyun olarak hep en iyisini yaptı,inşallah böyle devam eder hep...

Umarim devre arasinda sende gidersin..Bu kadar lakayit bir karakterde oyuncu daha gormedim.Hakemler nasil kirmizi kart gostermiyor pes dogrusu!

Takımda irade gösteren rakibi ısıran,saha dışı unsurlarla dağıtabilen her oyuncu lakayıt mı oluyor?

Asıl Emir ,senin söylemlerin nankörlük oluyor hakkaten pes bir orada haklısın.

Doğan Sağlam' Alıntı:
Takımda irade gösteren rakibi ısıran,saha dışı unsurlarla dağıtabilen her oyuncu lakayıt mı oluyor?

Asıl Emir ,senin söylemlerin nankörlük oluyor hakkaten pes bir orada haklısın.

Hangi maci hatirlatim? Gecen Fener maci oncesindeki hafta,rakip oyuncuya Ankaraguculu atilmak icin oyundan neler yaptigini gormedin heralde? Yine bir Karpaty Lyvy macinda rakip oyuncunun suratina topu atar gibi yapmasi,gecen seneki Kasimpasa macinda rakip oyuncunun bogazina sarilmasi vs bunun gibi bir cok centilmenlik disi hareket..Bunlari gormuyorsun sanirim?

Oyun anlaminda ise yorum yok.Dun maci izledigim 70'e yakin Galatasaray taraftarinin Ayhan ile ilgili mac anindaki tepkisini bir gorseydin derim.Hep geriye hep geriye..

Emir Kalyoncu' Alıntı:
Hangi maci hatirlatim? Gecen Fener maci oncesindeki hafta,rakip oyuncuya Ankaraguculu atilmak icin oyundan neler yaptigini gormedin heralde? Yine bir Karpaty Lyvy macinda rakip oyuncunun suratina topu atar gibi yapmasi,gecen seneki Kasimpasa macinda rakip oyuncunun bogazina sarilmasi vs bunun gibi bir cok centilmenlik disi hareket..Bunlari gormuyorsun sanirim?

Oyun anlaminda ise yorum yok.Dun maci izledigim 70'e yakin Galatasaray taraftarinin Ayhan ile ilgili mac anindaki tepkisini bir gorseydin derim.Hep geriye hep geriye..

Valla değil 70 kişi 70 bin kişi olsa benim umrum değil,ılgamaz beni.Allaha şükür kendi zekam var,kullanmasını biliyorum çoğunluğun fikrine göre kendi fikrime göre hareket ederim,buda sana tavsiyem olsun.

Kaldı ki Ayhan'ın centilmence bir maç geçirmesinin istendiğini zannetmiyorum.Ayhan o tarz kışkırtan,sinirlendiren,rakibi bozan hareketli yapmayı başaran buna cesaret edebilen,hakeme karşı takımını ezdirmeyen ender oyunculardandır.

Takımı İstanbul beyfendilerindende kurabilirsin ancak o andan itibaren biz Kadıköy'de neden dayak yiyoruz,hakem neden bizi takmıyor,hem eziliyor gibi sözler söylemeye,cümle içinde kullanmaya hakınız kalmaz.

Ayhanı,Barış,Sarp ve Servet in kategorisine yokmak çok yanlış bence.En mücadeleci,yenilmeyi hazmedemiyen,savaşan 2-3 oyuncumuzdan biri Ayhan.Ayhana çok fazla haksızlık yapılıyor.33 yaşında kendinden 10 yaş küçüklerden daha iyi mücadele ediyor.

Ayhan bu takımdan çıksın bakim kötü olan orta sahamız iyice beter olur,kendi sahasını geçemez.

Ayhan ın bende bazen oyunu yavaşlattığı,geri pas çok yaptığını düşünüyorum ama inanın sarp,barış kadar yapmıyor.

O yüzden Ayhan mevcut şartlar altında bu sene için vazgeçilmez 2-3 oyuncumuzdan birisidir.

Ayhan`a bazen kızıyorum ama onda sunu göruyorum bu sene,Hagi`nin futbolcu iken ters giderken işler bişiler yapıp ortalıgı karısıtırıp takımı motive etmesine benzer seyler yapıyorda ,bu ruhsuzlar toplugu anlamaz o işlerden yaşına ragmen en cok kosan oyuncumuz,Ayhanın yarısı kadar oynasalar suan ilk 5 `de olurduk

Ayhan'dan başka bu takımda ikinci bir isim sayabilecek olanınızmı var? Belki Sabri deriz benim aklıma başka biri de gelmiyor. Yabancı olarakda kimse alınamsın etmesin Pino dahil hiç biri daha beklediğim gibi oynamıyor. Neill'i hariç tutuyorum bundan.Öyle topla buluştuğunda önüne gelen yerden vurmak futbolculuksa Pino yerine ben çıkayım maçlara. Top oynarken aşırı sert vururdum toplara mesafe tanımadan. Koşmama da gerek yok top ayağıma geldimi vur kaleye gitsin. Futbolcu dediğin top sürecek gole en uygun pozisyonu arayacak arkadaşını arayacak uygunsa şut atacak uygun değilse topu tutacak arkadaşlarının hücuma doğru gelemsini rakip yarı sahaya yerleşmesini sağlayacak. Pino bunların hiç birini yapmıyor. E ayhan ne yapsın. Topu ileir atsa topu ileride tutacak adam yok. En azından top bende kalsın diyerek oynuyor. Toplu ve tpsuz oyunda mücadele ediyor. Sonra Ayhan Tukaka Pino süper adam. Abicim ısrarla söylüyorum seyretmeyin futbol programalrını maçları kendi aklınızla yorumlayın. Ön yargılı olmayın kimseye karşı (ne olumlu ne olumsuz anlamda) Yalın halinizle seyredin maçları. O zaman anlayabilrisiniz sahada dönenleri. Senelerce Sabriye küfürler ettiniz Sabri olayı bittiği gibi Günah keçisi Ayhan olmuştu zaten son iki senedir Ayhan'ındayız. İşin acı yani deplasmanalrda en çok küfürü yiyen iki futbolcumuz Ayhan ve Sabri. Arda Servet Mustafa yemez o küfürleri deplasman seyircisinden. Ama benim seyircim o deplasman taraftarı gibi kendi futbolcusuna küfür eder. Birde matah bişiymiş gibi gelip burda anlatır. Olmaz olsun sizin gibi taraftar. Hani beni dostlarımdan koru demiş ya gerçekten öyle. Ayhan'ın sonuna kadar arkasındayım. Arma'yı öpmeden yanımıza gelmez seyirciye takıma armaya büyük saygısı olan büyük bir profesyoneldir Ayhan. Sizler Taraftara yumruk bile sallayamayan arma bilmeyen Servet, Hakan gibilere bakın önce.

Takımda en son eleştirilecek kişi için devre arasında gönderme planları yapıyor bazı taraftarlarımız. Sanırım onlar Lens, Malatyaspor veya Göztepenin maçlarını izliyorlar. Ayhan şu anda takımın en dirençli ismidir benim için. Geri koşar, ileri top çıkartır ve hala kimselere yaranamaz. Pas atmış olmak için pas atmıyor Sarp gibi, veya kaçak dövüşmüyor Barış gibi. En müsait adamımızı arıyor pas atıyor ve rakiple dişe diş mücadele ediyor. Sezarın hakkını sezara vermeyi bilelim arkadaşlar. Yukarıda Allah var...

Ayhana teşekkür ediyorum mücadelesi için.

Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Doğan Sağlam":1ri41adt]Aynı şeyi söyleyen en az 70 kişi olmakdıktan sonra ne desek boş Tugay.

Sanırım 64 kişiye daha ihtiyacımız var kardeşim...[/quote:1ri41adt]

He iyi ozaman,ümit var en azından hakkaniyetli 6 kişi çımış ;)

Macda bir pozisyon vardı, Ayhan savastı kazandı Pino Paşaya topu attı pino paşa topu ayagına bekledi kaybetti ,Ayhanda ona kızdı bu pino paşamız savasmak yerine dönüp takım kaptanına el kol hareketi yapıyor .Pino PAŞA nereye geldiginin farkına varamamış...

Kendi kendine calım atıp duruyor üstüne 30 40mt`den vuruyor sanırım bu adama kendi kendine calım attıgı için büyücü ,sihirbaz demisler :)

Dos Santos`un Suce ne ? iyi niyetli olmasımı?Macları izliyorum Pino kendine oynıyan takım arkadaslarını fazla umursamayan bence art niyetli biri neyse baslık. AYHAN AKMAN baslıgı herkes yarısı kadar oynasa ilk 5`e girerdik...

Ya bir bırakın allah aşkına Bugün takımda Cana, Sabri Ayhan ve ELano köpek gibi mücadele etti. Ondan sonra Ayhan'ı ıslıklıyorlar. Bizim GS taraftarının psikoloğa gitmesi lazım. Maça gelmesinde nereye giderse gitsin gerçi. Lan maçda ordan oraya zıplayan 3 adam var hem hücumda hem savunma atlıyorlar zıplıyorlar sonra Ayhan tukaka:) Bu tribündekiler Neresiyle maç serediyor anlamıyorum. Aslında mevzu maçı seyredip seyretmemeleri değil saplantı olmuş bir grup GS'lıda, Ayhan. Emre Çolak 40 metreden kaleciye plase gönderir alkış alır neill bugün hele 2. yarı maçla alakalı değildi alkış alır. Ayhan tukaka.