Önyargılar abi, önyargılar...
Alper Gülgen' Alıntı:Eminim şu an yine pis pis sırıtıyordur ayhan efendi !
Veysel Kaya' Alıntı:Sühan Abi mücadeleye bir şey demiyorum da ilk yarının son dakikası korner kullanıyoruz kewell ayhana pas veriyor ayhan geri verirken taca atıyor.. Ondan 2 dakika önce ayhan solda boş adam var basan yok bir şey yok pas veriyor top taçta.. Yani eski Ayhan yok artık en kolay pasları bile veremiyor..
Veysel Kaya' Alıntı:Abi mücadelesine bir şey demiyorum tamam zaten sen Ayhanı Servetle Mustafayla karşılaştırıyorsan baştan kazanmış Ayhan..
Pas hatası konusuna gelirsek eyvallah yapar ama eskiden bu kadar yapmıyordu onu diyorum eski Ayhan (geçen senede kötüydü ama bu sene kadar değil) değil..
Sühan Cem' Alıntı:Emir bu arada ismimi söyledikten sonra o ünlem işareti ne oluyor aslanım? Gider mi yapıyorsun bana?
Emir Kalyoncu' Alıntı:Ayhan'dan daha fazla katki yapmis 3 oyuncu...
Baros..Pino..Arda (Oynadigi zamanlar)
Cana..Neill..Emre Colak ...
Emir Kalyoncu' Alıntı:[quote="Sühan Cem":33mowc5g]Emir bu arada ismimi söyledikten sonra o ünlem işareti ne oluyor aslanım? Gider mi yapıyorsun bana?
Veysel Kaya' Alıntı:Sühan Abi ben ayhanı şimdiki oyuncularla karşılaştırmıyorum.. Karşılaştırsam eyvallah kraldır başımızda ben Ayhanı GS ile karşılaştırıyorum.. Bu takımda oynar oynuyorda ama oynamaması lazım..
Maçta gösterdiği yönetimle büyük tepki çeken hakem Bülent Yıldırım'la sarı kırmızılı oyuncu arasında şu gergin diyalog yaşandı...
Ayhan, ?Ne oldu, şimdi rahatladın mı hocam? Net ofsaytı vermediniz. Rahat mısın şimdi? Golü bir daha izle. Bizim de alınterimiz var. Ayıptır!? dedi.
Bu sözlerin ardından elini de hakem Bülent Yıldırım?ın omzuna atan tecrübeli futbolcu, bunun karşılığında soyunma odasına doğru yürürken sarı kartla cezalandırıldı. Bu sırada kenarda Hagi de hakemlere büyük tepki gösterirken, sarı kırmızılı futbolculardan Hakan Balta ise küfürlü itirazlarda bulundu.