Bahçeşehir - Galatasaray NEF

Sene başında Egemen vs alınabilirdi, Goksenin Canberk vs tercihleri anlamsız kaldı yada sezon ortasında Kenan'ı alıp Dee'yi rahatlatabilirdik neyse olan oldu.
6. yabancı için vakit kaybetmemek lazım dar bir rotasyonla oynuyoruz. 5 yabancı + Sadık+ biraz Rıdvan. Okben Ege Eray çok sınırlı katkı verebiliyor.
Ligde sadece yabancı transferiyle çok fazla yol katedemeyiz gibi, yerli guard yedeği yok Eray ve Rıdvan fena oyuncular değil ama Rıdvan point guard değil Eray henüz hazır değil keşke kiraya verseydik. Bost 'u dinlendiremiyoruz.
Ege bekleneni veriyor bence ama yeterli gelmiyor 4 uzunun ikisi Ege ve Kravish olunca üst düzeyde zorlanıyoruz. Göksenin konusuna hiç girmiyorum bile bile lades.
 
Seçimi geciktirenlere selâm Galatasaray camiası elit vs değil gerçekten bu kadar savruk yönetilmez Alp Yalman' dan beri böyle, yönetimler birbirinin içinden çıktığı için ayırt etmiyorum.
 
Son düzenleme:
Enerjisi yüksek 2 takımın mücadelesi oldu fakat bizim direkt rakibimiz olan üst sıraları zorlayan takımlara yenilmemizin ana nedenlerinden birisi,ne ribaund sorunu,ne de savunmadaki sıkıntılar.

Rakip takımlar olabildiğince en iyi şekilde rotasyona oyuncular dahil edebilirken sen 3-4 oyuncunla maç kazanmaya çalışıyorsun.

Bizim pazartesi günü deplasmanda Avrupa maçımız varken Ekrem hoca keşke ana oyuncularımızın tamamına (Melo ile Bost'ada) 27-28 dk'dan fazla süre vermeseydi.Kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu bir maç olduğu için bunu diyorum.O şekilde maça tutunmaya çalışsaydık keşke.Rakip bize göre daha iyi rotasyona sahip ve süreler çok iyi paylaşılıyor.Bize görede daha diri kalabiliyorlar.

Çoğu takımda takımın en iyisi diyeceğimiz oyuncular zoraki durum olmadıkça 27-28 dk civarlarında süre alırken,bizim çoğu zaman 2 bazen 3 oyuncumuzun en az 35 dk oyunda kalması korkunç bir durum.

Eleştirimin %99'u yönetimedir.Daha kaç tane daha bu takımın bu şekilde maç kaybetmesi lazım ?
 

Üst