Beni de Turkiye yatırdı 132 ytl'den ettiler. =)
Bir şemsiye tamircisi Shakespeare´e bir şiirini gönderir ve ünlü yazardan şiiri hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ister. Shakespeare şöyle cevap verir: Dostum sen şemsiye yap, sadece şemsiye yap, hep şemsiye yap...Emre Özdoğan' Alıntı:Almanya, TÜRKİYE, Portekiz ve handikaplı olmasına rağmen İspanya bugünkü bankolarım. 1 misliye 3 ytl veriyor oran çok az ama büyük ihtimalle tutar gibime geliyor. Ben 20 misli yaptım 60 ytl filan veriyor. Misli oynamak için çok ideal bir kupon bence.
Bir şemsiye tamircisi Shakespeare´e bir şiirini gönderir ve ünlü yazardan şiiri hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ister. Shakespeare şöyle cevap verir: Dostum sen şemsiye yap, sadece şemsiye yap, hep şemsiye yap...Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":14m6nvxm]Almanya, TÜRKİYE, Portekiz ve handikaplı olmasına rağmen İspanya bugünkü bankolarım. 1 misliye 3 ytl veriyor oran çok az ama büyük ihtimalle tutar gibime geliyor. Ben 20 misli yaptım 60 ytl filan veriyor. Misli oynamak için çok ideal bir kupon bence.
Bir şemsiye tamircisi Shakespeare´e bir şiirini gönderir ve ünlü yazardan şiiri hakkındaki düşüncelerini öğrenmek ister. Shakespeare şöyle cevap verir: Dostum sen şemsiye yap, sadece şemsiye yap, hep şemsiye yap...Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Emre Özdoğan":2b68668q]Almanya, TÜRKİYE, Portekiz ve handikaplı olmasına rağmen İspanya bugünkü bankolarım. 1 misliye 3 ytl veriyor oran çok az ama büyük ihtimalle tutar gibime geliyor. Ben 20 misli yaptım 60 ytl filan veriyor. Misli oynamak için çok ideal bir kupon bence.
Evet aynen bende sadece Türkiye'den yattımS.Nilay Kızılok' Alıntı:Tek Turkiye'den yattık.![]()
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Tek Turkiye'den yattık.![]()
Emre Doğan' Alıntı:Ne zamandır oynamıyorum acaba oynasam mı)
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Emre Doğan":5zvxwjdd]Ne zamandır oynamıyorum acaba oynasam mı)
Kaan Can Garip' Alıntı:131-1
136-1
141-ALT
132-1
İmkanı olan varsa oynasın. çok güveniyorum.
Artık tutturursam sana bi poğaça ısmarlarım maçlardan önce o salonun ordaki pastanede :ehue :ehue[/quoteEmre Doğan' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe"a2n2iz0]
Sen mi oynayacaksın ?
Oynayacaksan haber ver de ben oynamayayım o gün. :ehue
Bankolardan olmayalım durup dururken.![]()
Banko üstMustafa Yanar' Alıntı:Heerenveen
v
Heracles Almelo
132 Bu maç üst olurmu sizce??
Nilay abla içinde en güvendiğin maçları bir kenara güvenemediğin takımları diğer bir tarafa koy...S.Nilay Kızılok' Alıntı:Bu cumartesi kuponum.
142 - 2
145 - 2
152 - 2
165 - 1
166 - 1
266 - 2
Bu da pazar kuponum.
435 - 1
445 - 2
446 - 1
562 - 1
563 - 1