Olum git Manisa öğretmen evinde ye parayı manzaralı manzaralı yersin hemAlper Gülgen' Alıntı:114 kağıt kazandım baya yüklü oynamıştım.Yarın 4 maça yarısını basıcam diğer yarısınıda çarşamba günü oynucam
![]()
Olum git Manisa öğretmen evinde ye parayı manzaralı manzaralı yersin hemAlper Gülgen' Alıntı:114 kağıt kazandım baya yüklü oynamıştım.Yarın 4 maça yarısını basıcam diğer yarısınıda çarşamba günü oynucam
![]()
Olum git Manisa öğretmen evinde ye parayı manzaralı manzaralı yersin hem şaka bi yana açık demi orasının yemek yeri ya da orası açık mı :shock:[/quote:2lrdny2h]Eren Aydın' Alıntı:[quote="Alper Gülgen":2lrdny2h]114 kağıt kazandım baya yüklü oynamıştım.Yarın 4 maça yarısını basıcam diğer yarısınıda çarşamba günü oynucam
![]()
Alper Gülgen' Alıntı:Porto-Fener maçına takıldımDirekt 1 oynasaım geliyo ama fener bu napıcağı belli de olmaz
yenilirlerse zaten kıyamet kopar fenerde
![]()
Kaan Can Garip' Alıntı:kuponlarınızı marsilya üzerine kurun derim. liverpool o maçı mümkün değil kazanamaz. güvenmeyenler 1-0 çifte oynasın. ama ben her kuponumda banko 1 yazdım ve yüklü girdim.
Kaan Can Garip' Alıntı:Varım Alper. beraberlik ortada. nesine istersen![]()
Kaan Can Garip' Alıntı:formasına var mısın ? ama öğrencisin bak, kasacaksa söyle.
inşallah kaan abi kazanır.çünkü bende beraberlik oynadım.Kaan Can Garip' Alıntı:Varım Alper. beraberlik ortada. nesine istersen![]()