Saolun gidiyorum hade eywallah...
O Onur Duran 0 28 Kas 2004 #24 seni seviyorum aslan kardeşim. uğurlamaya gelemedim ama benim için özel insanlardansın aslanım.
G Guest Misafir 30 Kas 2004 #26 goz acip kapayincaya kadar gecmesi dilegiyle...aslinda bi ziyarete gitmek lazim manisa surdan kac dklik yol dimi ?
goz acip kapayincaya kadar gecmesi dilegiyle...aslinda bi ziyarete gitmek lazim manisa surdan kac dklik yol dimi ?
Esra Uzun 1 30 Kas 2004 #27 apocalypse' Alıntı: goz acip kapayincaya kadar gecmesi dilegiyle...aslinda bi ziyarete gitmek lazim manisa surdan kac dklik yol dimi margocum? Genişletmek için tıkla ... aaa kim gelmiş.. apocalypse gelmiş.. ballı lokma tatlım gelmiş..yıllar sora bi topicte seni bulmak beni dagıttı be ayşemgolüm
apocalypse' Alıntı: goz acip kapayincaya kadar gecmesi dilegiyle...aslinda bi ziyarete gitmek lazim manisa surdan kac dklik yol dimi margocum? Genişletmek için tıkla ... aaa kim gelmiş.. apocalypse gelmiş.. ballı lokma tatlım gelmiş..yıllar sora bi topicte seni bulmak beni dagıttı be ayşemgolüm
N Nejlet Timur Uzun 0 18 Ara 2004 #30 yemin töreni 24 aralık cuma gunu meslek dağıtımı olursa tuborg macında istanbulda olur belki
N Nejlet Timur Uzun 0 22 Ara 2004 #32 bahtsızın usta bırlıgı bellı oldu: tokat merkez tuborg macında istanbulda...
O Onursal Ok 0 22 Ara 2004 #33 Hayırlı olsun. Yer kulağa hoş geliyor. İnşallah gönlüne göre bir konutanı olur.
F Fırat Uzun 0 30 Ara 2004 #38 ARKİDİŞLAR 3ocak 2005 'te TOKAT merkez Bitli Piyade Eğitim Alayına(giderRr) teslim oluyom nasipse artık o tarihten sora çarşı pazar izinlerimde forumda görüşürüzzz(ama daha burdayım şu fb basket maçını 1 izliyelim...)
ARKİDİŞLAR 3ocak 2005 'te TOKAT merkez Bitli Piyade Eğitim Alayına(giderRr) teslim oluyom nasipse artık o tarihten sora çarşı pazar izinlerimde forumda görüşürüzzz(ama daha burdayım şu fb basket maçını 1 izliyelim...)
N Nejlet Timur Uzun 0 3 Ocak 2005 #39 21:00 de tokata hareket ettı. cabuk gel hadi bahtsız galibiyeti görupte gıtseysın be...