• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Bandırma'ya Gidiyoruz

Arkadaşlar, çok büyük bir talep var, sayımız çok artacak, dolu dolu gideceğiz :)

1- Şamil Turançiftçi
2- Eyüp Yıldız
3- Murat Cantaş
4- Gazanfer Tosun
5- Önder Çiçekoğlu
6- Arca Yıldırım ( İnternet Bankacılığının gözünü seveyim bu saatte para transferi )
7- Tolga Kaplan
8- Sühan Cem
9- Vildan Akkan
10- Ömer Anıl Yeşilot
11- Mert Tunç
12- Ali Çakmak
13- Kamil Gün
14- Çağlar Gökgün
15- Salih Er
16- Bekir Gülkan
17- Çiğdem Bağcı
18- Erhan Şengüller

Çok iyi çok:)

Özel sebepler yüzünden gelemiyorum, çok özür dilerim herkesten :( :(

1- Şamil Turançiftçi
2- Eyüp Yıldız
3- Murat Cantaş
4- Gazanfer Tosun
5- Önder Çiçekoğlu
6- Arca Yıldırım ( İnternet Bankacılığının gözünü seveyim bu saatte para transferi )
7- Tolga Kaplan
8- Sühan Cem
9- Vildan Akkan
10- Ömer Anıl Yeşilot
11- Mert Tunç
12- Ali Çakmak
13- Kamil Gün
14- Çağlar Gökgün
15- Salih Er
16- Bekir Gülkan
17- Çiğdem Bağcı
18- Erhan Şengüler
19- Can Sarıtaş

Organizasyonu yapan arkadaşları tebrik ediyorum. Ben önceden kendi imkanlarımla gitmeye karar vermiştim. Bandırmada görüşmek üzere: )

Eyüp dostum güzel söyledin. ama feribot biletimi aldım, aceleci davranmışım. Bandırmada sizleri bekliyor olacağım

Onur sadece gidiş diye bir şey yok ama şöyle yapabiliriz yer olursa dolmazsa gelebilirsin bizle yarı parasına, dolarsa kalırsın o yüzden bu şekilde hiç bir şeyin garantisini veremeyiz abicim.

tamam şamil abi sorun değil. yer olursa gelirim olmazsa da canınız sağolsun başka sefere katılırım :)

1- Şamil Turançiftçi
2- Eyüp Yıldız
3- Murat Cantaş
4- Gazanfer Tosun
5- Önder Çiçekoğlu
7- Tolga Kaplan
8- Sühan Cem
9- Vildan Akkan
10- Ömer Anıl Yeşilot
11- Mert Tunç
12- Ali Çakmak
13- Kamil Gün
14- Çağlar Gökgün
15- Salih Er
16- Bekir Gülkan
17- Çiğdem Bağcı
18- Erhan Şengüler
19- Can Sarıtaş
20- Okan Alaşalvaroğlu

1 Günde 20 kişi ödemesini yapması sevindirici, bu gidişle 1 otobüsü sadece kendimize tahsis edeceğiz gibi görünüyor.

Şafak 3 gün..

İçime oturdu yahu bu organizasyonu seneye de yapalım :)

1- Şamil Turançiftçi
2- Eyüp Yıldız
3- Murat Cantaş
4- Gazanfer Tosun
5- Önder Çiçekoğlu
7- Tolga Kaplan
8- Sühan Cem
9- Vildan Akkan
10- Ömer Anıl Yeşilot
11- Mert Tunç
12- Ali Çakmak
13- Kamil Gün
14- Çağlar Gökgün
15- Salih Er
16- Bekir Gülkan
17- Çiğdem Bağcı
18- Erhan Şengüler
19- Can Sarıtaş
20- Okan Alaşalvaroğlu
21- Efrahim Cinoğlu

Büyük Galatasaray Taraftarı

emeği geçen herkese teşekkürler... gs baskettin yolda süprizleri falan varmı;) o koskoca yol uyuyarak çekilmez;)murat cantaş eyüp yıldız dinazorlardan başka varmı mesajı alan ;)) emeği geçen herkese teşekkürler.

Yeni okudum son uygulamayı.Yarın yatırmam sorun teşkil etmez sanırım.Şamil abi bir postta Perşembeye kadar demiş yüreğim hopladı.:D

1- Şamil Turançiftçi
2- Eyüp Yıldız
3- Murat Cantaş
4- Gazanfer Tosun
5- Önder Çiçekoğlu
7- Tolga Kaplan
8- Sühan Cem
9- Vildan Akkan
10- Ömer Anıl Yeşilot
11- Mert Tunç
12- Ali Çakmak
13- Kamil Gün
14- Çağlar Gökgün
15- Salih Er
16- Bekir Gülkan
17- Çiğdem Bağcı
18- Erhan Şengüler
19- Can Sarıtaş
20- Okan Alaşalvaroğlu
21- Efrahim Cinoğlu

deplase

emeği geçen herkese teşekkürler... gs baskettin yolda süprizleri falan varmı;) o koskoca yol uyuyarak çekilmez;)murat cantaş eyüp yıldız dinazorlardan başka varmı mesajı alan ;)) emeği geçen herkese teşekkürler.

Ahmet illaki hem görsel hem yol boyunca aklımızda planlarımız var, suprız olsun. ama en guzelı ferıbotta kahvaltıve temız hava...ferıbotu sarı kırmızıya boyayalım önce:) bu arada hafta sonu sıcaklık artıyor kırmızı tshırtlerı hazırlayın..atkısız deplasmanda olmaz dıyelım.

"Parçalı" yada "Yenilmez Armada" tshirti giymeyenleri almıyorlarmış otobüse ona göre :)

"Parçalı" yada "Yenilmez Armada" tshirti giymeyenleri almıyorlarmış otobüse ona göre :)

Aynen kontrol edip alacağız otobüse. Şaka yaptığımı sanıyorsanız büyük hayal kırıklığına uğrarsınız.

Geri