Barıs Akarsu

Genc Sarkıcılardan Barıs Akarsu dün gecirdigi kazadan sonra yogun bakıma kaldırılmıstı.
Aksam saatlerınde kolpa Tv dıye nıtelendırdıgmız kanallardan biri öldüğünü soylemıstı.
Ama hıc bır kaynakca bu onaylanmadıgı ıcın baslıgı degıstırıyım dedım kusura bakmayın Bu Ulkede Basın o kadar KoLpa ki hıc bırseye guvenılmıyor.

Valla show tv boyle bir haber verdi.Gerci kendileri cok büyük kolpacılardandırlar ama boyle bir haber de de bunu yaparlar mı ki :?
Ben Show da duydugumu soyledım sızlere arkadaslar arastırıyorum ama bulamıyorum hıc bır yerde detaylı bı acıklama.

Valla burada duydum ve şok oldu.İyi bir inasndı konuşmuşluğumda vardır.Çok üzüldüm. :(:(:( Allah sabır versin sevenlerine...

Beşiktaş'lı aydın ve dayanışmacı sanatçı kardeşime acil şifalar diliyorum!
Bu senede onu Barışarock festivalinde kızdırmak ve alkışlamak istiyorum..

Kaza esnasında yanında bulunan 2 arkadaşı vefat etmiş. Kendilerine Allah'tan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı diliyorum. Barış'a da acil şifalar diliyorum. Halâ komadaymış kendisi fakat doktoru bu sabah bir açıklama yapmış; Barış nefes alıp vermeye başladı, durumunda gelişme var diye... Ekranlardan görüldüğü kadarıyla karakteri sağlam bir insana benziyor Barış Akarsu. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur...

İlk olarak benim de izlediğim bir yarışma programında meşhur olmuştu.Sonra bir dizide popülerliğini arttırdı.Gerçekten iyi bir ses.Bu kazaya gerçekten çok üzüldüm.Durumu kritik,umarım iyileşir,beyninde ödem varmış.Aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum.Dualar,Barış için...

Dayım Bartın'da oturduğu için ben de iyi tanıyordum,fazla dinlemesem de çok üzüldüm.O tip boş yarışmalardan çıkan ender kaliteli insanlardan kendisi.Umarım düzelir...

Umarım imkansızı basaracaktır.
Bundan sonra onun hayata ne kadar baglı oldguyla ılgılı sanıyorum.
Ve bızler onun hayatı ne kadar sevdıgını cok ıyı bılıyoruz.
Hayatta kal BArıs.

Bencede o yarışmalardan çıkan ender seslerden biriydi. Gerçekten güçlü bir sese sahipti. Dizisini her ne kadar izlemesemde haberlerde dizi setlerinde hayata ne kadar bağlı olduğu ve neşeli olduğu görülüyordu. Haluk Levent'te ziyaretine gitmiş. Gerçekten çok üzüldüm. umarım hayata döner... :(

bende sitelrdeki haberlerden takip etmeye calisiyorum baris'in saglik durumunu
doktorlar ne yazikki hic olumlu konusmuyorlar:yasamasi mucuze gibi beyanatlar okudum
bundan sonrasi icin oncelikle Baris hayata bagli kalmali sonrasi ise dualarimizla onu bagli tutmaliyiz
umarim o mucizeyi basarir umarim...

Bu mesaj Barış Akarsuyu gerçekten çok seven bir hayranından yola çıkıyor eğer elin Belçikalısı Türkiye´de Barış Akarsu için gözyaşı döküyorsa bizim de biraz duyarlı olmamız gerekir şimdi sende biraz olsun yardım etmek istiyorsan bunu msn listendeki herkse yolla herkes biraz olsun dua etsin yeter Allahın merhameti çok büyük hadi biraz duyarlı olun ve msn adresinizdeki herkese bunu yollayın ( Allah rızası için)

Düzeltme: Bu seferlik zor olan tercih edilip yazı Türkçe´ye uygun hale getirildi.

Doktorun sözleri umutları kırdı

ABDULLAH MALKOÇ Bodrum / YAŞAR ANTER - SEZER ŞAHİNDAŞ Muğla DHA

Doğum gününde geçirdiği kazada ağır şekilde yaralanan Barış Akarsu'nun doktoru "Kurtarma ümidimiz çok az" dedi; genç şarkıcının sevenleri baygınlık geçirdi Bodrum'da doğum günü partisine giderken geçirdiği trafik kazası sonucunda ağır yaralı olarak Özel Bodrum Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Barış Akarsu'nun (28) durumu ciddiyetini koruyor.
Hastanenin bahçesinde dün bir basın toplantısı düzenleyen Dr. Abdullah Servet, "Barış çok ağır bir beyin travması geçirdi. Bize geldiğinde kalbi durmuştu. Kalbi çalıştırdık, fakat beyne uzun bir süre oksijen gitmedi. Bütün bunlar beyin ödemini artırıcı faktörler. Şimdiye kadar gereken tedavi yapıldı. Türkiye'nin değişik üniversitelerinden görüş ve tıbbi bilgi alındı" açıklamasını yaptı.
Yapılanların dışında başka bir tedavi yönteminin kalmadığını belirten Servet, "Bu tür tedavilerde, belirli destek tedavisinin beyne ve diğer organlara etkisi nedeniyle organlarda yetmezlik olur. Biz bu süreç içerisinde tıbbi olarak organlara destek sağladık ama tansiyon ve kalbindeki ritim bozukluğunun yanı sıra diğer organlarda zayıflama görüldü. Yapılan tedavi ve desteklere rağmen Barış'ı kurtarma umudumuz azalmış bulunuyor" diye konuştu.

Çığlıklar yükseldi

Dr. Servet'in bu açıklaması üzerine, Akarsu'nun "Yalancı Yarım" dizisindeki rol arkadaşı Merve Sevi ve dört hayranı baygınlık geçirerek acil servise kaldırıldı. Hastane bahçesinden çığlıklar yükseldi. Akarsu'nun babası Selahattin Akarsu fenalaştı. Sevi'nin teselli etmeye çalıştığı baba Akarsu, "Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bu acıya dayanamayacağım" dedi. Baba Akarsu hastanede tedavi edildi. Akarsu'nun hayranı Belçikalı hemşire Rozita Kürkçü de Türk eşi Önder Kürkçü'yle birlikte geldiği hastanede ağladı.

3 günde 6 bin ziyaretçi

Akarsu'nun sağlık durumunda herhangi bir iyileşme olmaması, hastaneye akın eden hayranlarını üzüntüye boğdu. Üç günde yaklaşık 6 bin kişinin geldiği hastanenin santralı, Türkiye'nin dört bir yanından Akarsu'nun sağlık durumunu öğrenmek isteyenlerin telefonlarıyla kilitlendi.
Akarsu'yu dün İlhan Şeşen, Gönül Yazar, Hidayet Türkoğlu da ziyaret etti.

'Kazalar yüzde 50 azaldı'

Karayolları 2'nci Bölge Müdürlüğü İzmir Trafik Başmühendisliği Müdürlüğü'nde görevli kavşaklardan sorumlu proje koordinatörü başmühendis Kurban Ali Aslan, kazanın Torba Kavşağı'nda sinyalizasyon sistemi bulunmamasına bağlanmasının doğru olmadığını söyledi. Kavşakta 2003'e kadar sinyalizasyon sistemi olduğunu belirten Aslan, "Sisteme rağmen kazalar artıyordu. AB normlarına uygun kavşak projesi hazırlayıp 2004'te hizmete açtık ve 2004 yılı öncesine oranla kazalarda yüzde 50 oranında bir azalma sağladık" dedi.

Barış Akarsu'nun kaza öncesindeki son görüntüleri
Muğla?nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan sanatçı Barış Akarsu?nun kazadan altı saat önce son görüntülerini kaydeden Hakan ve Zuhal Büyüktunca çifti, sanatçının sağlığını kavuşması için dua ediyor.
Almanya?dan Türkiye?ye tatile gelen Hakan ve Zuhal Büyüktunca çifti, bir otelin önünde karşılaştıkları sanatçı Akarsu?nun kendileriyle yakından ilgilendiğini söyledi.
Hatıra olması için Barış Akarsu?nun görüntülerini çektiklerini anlatan Büyüktunca çifti, sanatçının kaza yaptığını duyduklarında çok üzüldüklerini, bir an önce sağlığına kavuşması için dua ettiklerini söyledi.

O kazadan sonra üstelik o hasarlarla kurtulması gerçek bir mucize olur.ZAten yaşasada 100% sağlılı olamaz.İnş o mucize gerçekleşirde tekrar aramızda görürüz genç şarkıcıyı

az önce o kavşaktan geçtik..hakkatten tam can pazari orası..anca bi kaza daha olacakta yetkililer el atıcak..
işalla gözlerini açar Barış..allah şifa versin..