• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Barış Alper Yılmaz

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:59
15 gün topa bile değmesin dinlenmesi şart, yollayın tatile kafasını dağıtsın gelsin...

Yüzünden bile belli oluyor yorgunluğu. Biraz dinlendirelim bu çocuğu.

Sürekli top ezmesi çok can sıkıyor artık. Top öldürmekten başka bir şey yapamıyor. Hızlı diyorduk, adam geçemiyor. Şut yok, orta yok, teknik desen vasat, eskiden adamlara kene gibi yapışıyordu, şimdi o da yok. Topu alan basıp geçiyor yanından. Açık alanda rakip de geçemiyor hücumda. Ne kaldı geriye ? En büyük hatamız değerini bulmuşken 15-20M arasına Avrupa'ya göndermemek oldu. Ha teklif var mıydı onu da bilmiyorum. Bu saatten sonra nasıl kendini toparlar onu da bilmiyorum. Ama kaç aydır maçlarda aynı senaryoyu görmekten sinir stres oluyorum. Tabii transfer planlaması da evlere şenlik olduğundan çocuğun alternatifi de yok...

Dün yaptırdığı penaltıyı halı sahada yapsa döverler adamı. Fiziği, dinamizmi ne kadar iyiyse; geri kalan özellikleri de bir o kadar kötü. Top tekniği, çevre kontrolü, oyun zekası…

Kendisi takım için çok önemli lâkin formsuz olduğu zamanlar yedek kalmalı. Bu kendisi için de takım için de daha iyi olur. Zaten yoğun bir maç temposu var. Sallai çok rahat ilk 11 çıkabilir. Teknik heyet artık forma dağıtma konusunda adaletli ve mantıklı olmak zorunda.

Canı çıkıyor iki senedir. Bir yerde patlayacak diye korkuyorum.

Hic bir defans böyle bir topcuya karsi oynamak istemez !

Son tercihler ve son vuruşları bir tık gelişsin direkt Premier Lig yolcusu.

Aslanın vücut bulmuş hali resmen.
Hele tek başına o vıcıkların üstüne tek başına yürüyüşü görülmeye değerdi.
Biraz becerikli olsa çok daha başka bir seviyeye gelecek.
Yeteneklerini tartışmak istemem.biraz daha kafası rahat olursa nasıl bir futbol oynayacağını düşünüyorumda.bu hali ile zaten 3 sezondur takımın en iyilerinden.ALLAH nazardan saklasın.

Geri