Re: 2010-2011 Sezonu GS Basketbol takımları Kombine biletleri
Necati BAŞARAN' Alıntı:
Kombine biletlerinin fiyatlarından ziyade kulübe maddi olarak destek olmaya calısan bizlerin medeni insanlar statüsünde değerlendirilmeye alındığımızı görmemiz gerekir.2 sene evvelki Ayhan Şahenk rezaletinden sonra,yönetimin öncelikle taraftarını sahaya çekmek için iyi takımın da ötesinde nezih bir basketbol ortamını seyircilerine sunması gerektiğini düşünüyorum...
yukarıda ben de aynı şeyleri anlatmaya çalıştım ama o günler geride kalmış.. (!)
diyelim ki ben saha kenarı koltuklardadan kombine aldım, parama kıydım, en kral yeri aldım.. fenerbahçe maçında yine seyirci sahaya indi, o sandalyeler havada uçuştu.. ceza aldık 3 maç, döndük.. polis " biz artık oraya seyirci almıyoruz " dedi.. bu durumda yönetimin planı ve çözümü nedir ?
bunlar ayhan şahenk'te yaşandı.. daha önce ahmet cömert'te yaşandı.. salonun adı abdi ipekçi olunca neden yaşanmıyor, neden 2 sene önceyi unutuyoruz.. Burada bir sezon boyunca, kombinesi olan arkadaşlar yerlerine oturamamaktan şikayet ettiler.. yönetim neyi çözdü o zaman ?.
artık olmaz, eskide kaldı diyor eyüp bey.. garantisi var mı ? taraftar; "
taraftarı satan, polise bırakan " şarkısını canları sıkılınca, boşluktan yapmadılar.. İsteyen kabul eder, isteyen etmez.. Polisle her yerde karşı karşıyayız, baş başayız, savunmasısız. Ben kulübe para vereceğim ama polis beni yerime oturtmayacak.. Kulüp bana garanti versin önce.