• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. Maç Galatasaray Nef - Hapoel U-Net Holon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orkun Oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Anlamsız fauller yapmayı bırakırsak rahat bir maç olacak.

Ennis ve McGee den beklenen şut katkısı gelmişken kazanmamız lazım savunmada gayretliyiz ama geciliyoruz. Floyd 'un hızı savunmada farkettirdi hücum ribaundlarini zorlamamiz lazım

Cok kotu oynuyoruz cok.

Hücum edemiyoruz bu yarı hareketsiz kalıyor Floyd la ikili oynu bir türlü beceremiyoruz el üstü şut atıyoruz sadece şu anda

Şaka gibi ya. Pistiolis'i ciddi bir şekilde sorguluyorum.

Göksenin'in yeteneksizliğinden yıldım. O oyundayken hücumda 5'e 4 oynuyoruz. Topla yapabildiği hiçbir şey yok. Hemen çıkmalı.

Dee Bost'un kafası maçta değil maalesef.

Floyd ile ilgili genel kanı zaten savunma yönünde değildi. Hücum olarak yok denecek kadar az bir oyuncuydu her zaman.

Güya iyi savunma yapan bir kadro kuruldu. Yenilen sayılara bak...

Biz bugün evimizde Şampiyonlar Ligi grup maçı oynuyoruz ve bunun ciddiyetinin ne zaman farkına varacak birileri !

SEK !

Ne söylesek az sana be çocuk.

Takımın liderisin !

Dee'den skor katkısı alamamak çok zora soktu bizi

Ya abi bomboş şut kaçırıyorlar,hücum ribaundu alıp yine bomboş şut atıyorlar.

Ribaund veriyorsun eyvallahta yerleşim nasıl bu kadar kötü oluyor ?

Ya su Yunus Emre’nin sacma sapan denemeleri ne zaman son bulacak ? Kenardan soyleyen de mi yok ? Disari cikarsa Bost bombos orta mesafe deniyor.Donuste de 3luk yiyoruz.

3 kişi ribaundu çekemiyor hayret bir şey ya. Yunus'ta Rıdvan öncele bağladı bir halta yaradığı yok.

Ya Mcgee hayatimda bu kadar sacma 4leme gormedim ben ya.Yaptigi faullerin en az 2si abuk subuk fauller.

Pistoilis hoca molaya neden gittik ? Hüseyin'e katılmamak elde değil.Moladan dönüşte Hummer göstere göstere zorlayıp top kaybı yapıyor.

Yunus Emre'nin kaçırdığı bomboş orta mesafe şut ve çeyrek biterken Ian Hummer'ın kaptırdığı top çok amatörce. Bunlarla şampiyonluğa oynayamayız.

Mcgee'nin son 2 faulüne denk geldim.1 tanesi Erick Green'e elini sokuyor ki ona her hakem faulü çalar.Diğerindede acemi gibi rakibini itiyor hücum faul yapıyor.

Bol bol hedef belirleyin seversiniz siz. İşiniz gücünüz hedef belirlemek. Ne yaptın peki , hiç...

Gayretliyiz ancak aceleciyiz, McGee'nin 4.faülü de çok kötü oldu. 3 uzunla oynarken de hücum ribaundu vermeyelim bir zahmet...

Geri