• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi 4. Maç Galatasaray Nef - Hapoel U-Net Holon

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Orkun Oktay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:15
Hücum ribaundlarını çektğimizde kaçırmasak güzel olacaktı.Şu pozisyon mutlaka atmamız lazım.

Kolunu biraz yukarı kaldırsa çalamazlardi neyse hücum faul yaptılar

DYLAAAAAAANNNN ENNNIIIISSSSS

3'lüğü attık lütfen üçlük yemeyelim yersek bile.

Ennis sezonun maçını oynadı oh be

Ennis ve Sadık'ı nasıl övsem bilmiyorum helal olsun size bee Angola da iyiydi bugün

Lidere selam duralım

Aferin lan ennis çok sövdüm sana ama top oynadın nihayet.

Çok iyi ya 13 ile kazandık hemde.

Zaman zaman yine çok sinirlendirdiler ama şu son çeyrekle birlikte keyif veren takım vardı.Tebrikler takıma.

BCL playoff zor görünüyor ama devam etmek güzel

Çok iyi ya 13 ile kazandık hemde.

Zaman zaman yine çok sinirlendirdiler ama şu son çeyrekle birlikte keyif veren takım vardı.Tebrikler takıma.
Kesinlikle ya özlediğim Gs Nef'i izledim son çeyrekte 👏👏

Son çeyrek oyunumuz çok iyiydi. Hep böyle oynamalıyız. Tebrikler...

Dylan Ennis'in lisansı iptal edilsin yeaa :)) güzel galibiyet oldu bizim için bir tane daha sadık ayarina yakın yerli karsak mevki farketmeksizin çok iyi olacak Bizim için

Floyd'un oynadığı sezon başı döneminde de hücuma dahil edemiyorduk halen öyle. Muhaymin Sinan Sedat Ali Mahir yerine bir uzun bir kısa 2 sağlam yerli alsak olmazdı.
Hummer en azından hareketli ama şutu ribaund katkısı sınırlı gittiği yere kadar artık.

Floyd'un oynadığı sezon başı döneminde de hücuma dahil edemiyorduk halen öyle. Muhaymin Sinan Sedat Ali Mahir yerine bir uzun bir kısa 2 sağlam yerli alsak olmazdı.
Hummer en azından hareketli ama şutu ribaund katkısı sınırlı gittiği yere kadar artık.
Yani su 4lu yerine dediginiz gibi ortalama ustu 2 yerli alsak ligde de cok farkli pozisyonda olabilirdik..

Fener macina kac dakika kaldi kac dakika kaldi :) Hemen gecelim o maca cok yukseldim :)

Benzer fiyata Daçka ile imzalayan C.Korkmaz varken Yunus'u alarak neyi düşündük acaba?

Transfer sezonu başlar başlamaz sanki ligin en iyi yerlileriymiş gibi Yunus ile Mahir'i aldık. Bir de kontratları iki yıllıktı sanırım.Aman elimizden falan kaparlar. İkisini de 10 dakika sahaya atamıyorsun

can gelmedi bize.

Geri