Basketbol Şampiyonlar Ligi | Galatasaray Nef - Filou Oostende

Saddiq Bey'in şov yapacağı bir maç olarak yorumladım.

Biz bunları deplasmanda skordan bağımsız rahat oyunla yendik diye hatırlıyorum.Buradada rahat kazanırız bence.Mcgee'ininde son maçtan sonra öne çıkacağı maç olabilir.
 
Rakibi küçümsemenin anlamı yok. Ciddiyetle oynayıp özellikle hücum tarafında keyif vereceğimiz güzel bir galibiyet bekliyorum. Bol şans cimbom.
💛❤️
 
Kısa McGee'nin yüz yüze blok yaptığı yerde; 12 yıldır ''savunmacı'' diye ekmek yiyen Göksenin her zamanki gibi kontrolsüzce basit faulle adamın emeğini hiç etti.
 
İnsanlar Mahir'e bu yüzden demediğini bırakmıyor işte.Hücumda iyi bir tehdit olmadığı gibi serbest atısları bile kötü kullanıyor.Elinde hassasiyet yok çünkü.Dönüştede basket faul yapıyor,adamın üzerine zıplayarak.
 
İlk çeyreğin sonunda Mahir Ağva girdiğinde 20 - 15 öndeydik. 2. çeyreğin başında çıkana kadar 24 - 22 geri düştük. Şimdi 2. çeyreğin bitimine 1 dakika var ve 39 - 33 öndeyiz. Her şey o kadar açık ki...
 
Hücumda 3 luklerle fazla bağımlı kaldık ikili oyun ve perde çıkışlarında net pozisyon pek bulamadık. Takım maça relax başladı dakikalar geçtikçe takimin konsantrasyon artıyor. Farkı açsak bile çabuk yakalaniyoruz ligde de böyle. Bir şekilde kazanmak lazım.
 

Üst