• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Basketbol Şampiyonlar Ligi | Galatasaray Nef - Filou Oostende

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Takımda yunus Emre ve Göksenin aynı anda oyundayken geriye kalan oyunculara nasıl alan açılacak anlatsana sevgili koç

Dee Bost'un kafası maçta değil ve olmadan takımın seviyesi bir kaç seviye birden düşüyor. Gerçi Mcgee ve Hummer dışında kafası maçta olan oyuncumuz yok.

Çok kötü oynuyoruz.

Sıktınız ama ya.

Hücuma çeşitlilik katmak gerekiyor. Devamlı aynı hücum setini oynuyoruz abi. Sıkıldım artık. Devamlı dış atış deniyoruz. Boyalı alanda etkili olacak set oyunu oynamamız gerekiyor.

Yuh olsun size be

Şu takıma nasıl yeniliyoruz hayret ya

Saka mi bu ? Valla ayip ya.

Oyuncularda acayip bi gevseme ve rahatlama var. Bu nasil bir lakayliktir? Sanki hazirlik maci oynuyoruz???

Böyle lakayt davranan oyuncuyu benchte oturup geri kalan süreleri yunus emre sonsirma, muhaymin mustafa felanla tamamlardim.

Belkide son çeyreği Dee Bost'la oynamamak lazımdı.

Bir daha rakibi küçümsersiniz. Aferin size. Holon galibiyeti anca bu şekilde çöp edilirdi.

Resmen 2007 yılında Spirou Charleroi'ye kaybettiğimiz maçın tekrarını izledik. Adamlar uyuta uyuta kazandı.

Oostende’den evimizde 91 sayı yemek, tebrikler..

Resmen 2007 yılında Spirou Charleroi'ye kaybettiğimiz maçın tekrarını izledik. Adamlar uyuta uyuta kazandı.
O maçta ribaundlarda ezilmistik. Bugün hücumda ve savunmada organize değildik. Kolay sayılar verdik. Hücumda birebir oyuna ve şuta dayalı oynadık ve çok zorlandık. Koça yazar bu anlamda.

Son düzenleme:
İnanamıyorum. İnanmak istemiyorum.

Yazıklar olsun...Şu mağlubiyetin, ciddiyetsizliğin hiç bir açıklaması, özrü olamaz. İğrenç... Pistiolis sana da yazıklar olsun diyorum, başka da bir şey demiyorum.

İzlediğim en saçma maç olabilir. İnşallah takım içinde sıkıntı yoktur.

Koça da oyunculara da yazıklar olsun. Şu takıma hem de bu kadar eksik olmalarına rağmen maç mı verilir? Bu ne ciddiyetsizlik?

Thurman ve Tyree dışında yetenekli oyuncusu yok ama çok kolay boş alan ve şut imkanı tanıdık. Hücumda tam tersi son periyot baştan sona zorlama hücum ettik.

Geri