BASKETBOL ŞAMPİYONLAR LİGİ

Küfür etmiyim diyorum da , fark 7 , süre 4 dakikaya yakın. Neden sürekli 20 saniye varken 3'lük deniyorsunuz ? Ya gerçekten siz küfürlerin en büyüğünü hak ediyorsunuz. Maçı resmen sabote edip ihanet ediyorsunuz !
 
Elim ayağım titriyor sinirden. bu sezonun kalanında maç izlememe kararı aldım. yok izlemeyeceğim, değmez yazık. maç 80-73, 2 tane hücumu boş geçiyorsun adamlar zaten yüzdeli atıyorlar, atamadiklari zaman cezalandıramıyorsun. Pota altı Allah'a emanet, pota altimiza giren butun guardlar bomboş bir koridor buldu rahatça turnike attı. yazık ya valla lanet gitsin, iğrendim ömrümde ilk kez şubeden igrendim.
 
Yani takımın yarısı sakat, eksiklere yormuştum ilk yarıyı ama son çeyrekteki o korkunç hucumlarin eksiklerle bir ilgisi yok. en son göksenin çizgiye basıp hücumun içine sıçınca küfür kıyamet kalktım televizyonun karşısından. yazık.
 
Hala daha sezon başındayız yorumları filan var. Transfer sezonu transfer eleştiriyoruz erken, maçlar başlıyor eleştiri oluyor erken. Forum kapansın bence sezon sonundan sonuna değerlendirmeler yazarız.
 
Şu rezalet basketbolla bir arpa boyu yol alamayız. Bu arada grubumuzdaki takımların ne kadar kötü takımlar olduklarını görmüş olduk, neredeyse bu kötü basketbolla bile maça ortak olacaktık.

Delgado ve Blumbergs maalesef hiç ümit vermiyorlar. Samet sanki yıllardır basketbol topunu eline almamış gibi sahada dolaşıyor. Yakup koç ile de olmayacak gibi görünüyor. Maçın başından sonuna kadar neredeyse içbir savunma ve hücum planımız yokmuş gibi hareket ettik.

Her yıl aynı şeyler, takıma gelen her koç her oyuncu bir süre sonra sanki zorla sahadaymışlar gibi bir vücut dilleri var. Umarım önceki yıllarda olduğu gibi bir kaç maç sonra şube kaderine terk edilmez. Belki de şimdiden terk edilmiş bile olabilir, bilemedim.
 
Bu sezon Basketbol Şampiyonlar Ligi şampiyonu olunmalı, yok olunamıyorsa da şampiyonluk hayli anlaşılabilir bir senaryo keza görüntüyle kaybedilmeli.

Tekrarı yaşanmasın.
 
Elim ayağım titriyor sinirden. bu sezonun kalanında maç izlememe kararı aldım. yok izlemeyeceğim, değmez yazık. maç 80-73, 2 tane hücumu boş geçiyorsun adamlar zaten yüzdeli atıyorlar, atamadiklari zaman cezalandıramıyorsun. Pota altı Allah'a emanet, pota altimiza giren butun guardlar bomboş bir koridor buldu rahatça turnike attı. yazık ya valla lanet gitsin, iğrendim ömrümde ilk kez şubeden igrendim.
Hayırdır noldu yahu? Daha geçen Telekom maçında övgüler düzüyordun takıma, Gsw falan diyordun, ilk 4 hesapları yapıyordun. Birileri koçu eleştirince, istifa başlığı açınca; anında başlık altında bitip “gereksiz” demeyi biliyorsun ama. Şimdi noldu? Demek ki tutarlı olmak lazımmış, eleştirenleri linç etmeye kalkmak yerine sebebini anlamaya çalışmak lazımmış. Umarım sen de bir gün anlarsın.
 
3.ceyrekte rakip teknik faul atarken bir sekans var...izleme imkanı olan varsa dönüp baksın tam 5:05 var çeyreğin sonunun gelmesine...faul atan oyuncunun arkasında otisin yüz ifadesini görmeniz lazım...Adam resmen acı cekiyor üzüntüden...Bize böyle oyuncular lazım, içten oynayacak savaşacak...Dün bir taraflarını yırttı ama eşlik eden bir iki isim haricinde takım hem ruhsuz hem kalitesiz...Ayrı bir notta herkes palmer söyle palmer böyle diyor...Ben top sürme alt yapısı bu kadar sığ forvet çok az gördüm...Topla rakip savunmacının içinden geçmeye çalışıyor...İlk adımı zaten çabuk değil...Dikey hızlanması fena değil ama yatay hızlanması çok kötü...Top elindeyken rakibe toslayip duruyor ve bu yüzden elindeki topa sahip olamadigindan top kaybı yapıp duruyor
..Bir ara iki kere aynı şekilde kaybetti otis gidip geri kazandı...Bir de Palmer oyundayken set akışı çok aksıyor...O yokken set akışı daha iyi...son bir sözüm de hocaya...Hocam Allah aşkına şu tepeden 4 numaralarla oyun kurma sevdasından vazgeç lütfen...Be Samet ne de blums bu özellikde oyuncular değil, gereksiz top kaybına ve setin tıkanmasına sebep oluyor...
 
Her yıl olduğu gibi bu yıl da, bu takımın kazanacağı her maç sürpriz olur. Yine çöp yabancılar, çöp yerliler, çöp bir hoca ! Nasıl oluyor da her yıl bir öncekinden daha kötü olabiliyoruz, akıl alacak gibi değil gerçekten. Türkiye'nin uzak ara en kötü yönetilen basketbol takımıyız, şube kelimenin tam anlamıyla sahipsiz ve kaderine terkedilmiş bir durumda. Türkiye'ye basketbolu getiren ve yenilmez armada olarak anılan bu takım için ne kadar acı ! Artık bize bundan böyle "YENEMEZ ARMADA" denecek. Her sene, her sene bu rezaleti şu büyük taraftara izletmeye utanmıyorlar herhalde. Zavallısınız !!!
 

Üst