Basketbol Süper Ligi 10. Hafta | Galatasaray Nef 74-55 Gaziantep Basketbol

Kolay bir takım değil. Özellikle Dotson can yakabilir. Fener'i harcayacaklardı az kalsın ama direkten döndüler. Zor maçları seviyoruz bu sezon. Galibiyet bekliyorum ben şahsen.
 
Darüşşafaka' yla birlikte ligin en can sıkıcı basketbolunu oynayan takımla karşılaşacağız. İlginç bir maç olacak. Biri 24 saniye top kullanmasını seven, diğeri de hızlı hücumu seven iki takımın karşılaşması. Normal şartlarda çok rahat kazanmamız gereken bir maç.
 
Zor maç yenilirsek moral olarak sezon başlagicindaki duruma döneceğiz işin kötüsü Antep de aynı durumda. Kaybeden takımda işler karışabilir Bahçeşehir 'de de.
 
Son düzenleme:
Normal kazanırız diye düşünüyordum ama oostende maçı bende ciddi hayal kırıklığı yarattı. pivot transferi gelene kadar da her maç için temkinli konuşacağım.
 
Biz neden ısrarla Dylan - Bost ve McGee üçlüsünü ayırıyoruz? Göksenin varken bir de Angelo ve Sadık isabet bulamadığı zaman asla alan açamıyor ve Bost - Ennis ikilisinin eline bakıyoruz.
 
Ya yürü git ennis son üç maçtır iyi yüzdeyle atsanda berbat oyuncusun. Sanki bana kobe de maça ısınmaya çalışıyor, eline geleni sallıyor potaya.
 
Hücum organizasyonu yok nerdeyse koç ne yapıyor?
Dee Bost takıntılı oynuyor gereksiz sinirli.
Yunus bugüne kadar ki en kötü maçını çıkarıyor.
7 yerli olacağına 5 tane al işe yarar al yazmaktan bıktık Mahir vb oyuncular olmasa daha iyi.
Carmichael kadar bile bir uzun alamadınız.
 
Son düzenleme:
Sinan ve Sedat ali'yi alacağınıza Dușan'ı alsaydınız. Hiç yoktan bi kaç ribaund ve pota altında üç beş sayı katkı verirdi. Abi Galatasaray 'ın pivotu yok şaka gibi.
 
Bu ne leş bir savunma ! Kimdir bunun müsebbibi ? Ben niye her hafta aynı yorumu yazıyorum ? Neden 1 arpa boyu yol alınamıyor ? Adamlar savunmasız şutlar atıyor bommmbooşşşş !!! Şu savunma(!)yı bizim parkta yapsan, bir daha seni aramıza alıp oynatmayız ama profesyonel bir takım, hele de Galatasaray şu saçma savunmayı yapıyor ve düzelmiyor.
 

Üst