Basketbol Süper Ligi 10. Hafta | Galatasaray Nef 74-55 Gaziantep Basketbol

Ilk ceyrekteki tutuk oyunun ardindan ikinci ceyrekte ritmimizi bulduk.Ozellikle Sadik ve Mcgee sayesinde.Umarim mac sonuna kadar bu tempoda gideriz yoksa bir hafta icinde 2 ic saha maglubiyetine kimsenin tahammulu yok.
 
Son pozisyon faulün dik alası ama her zaman ki rezil hakemler... 2. Çeyrek geri adım atmamak önemliydi ama maç başındaki laubalilik ikinci yarıda da devam ederse başımıza iş alırız.
 
Ilk ceyrek 9 sayi atan takimimiz ikinci ceyrek tam 34 sayi atti ve 43 29 one kapattik devreyi.Ilk ceyrekteki 9 sayinin en buyuk sebeplerinden biri de ceyregin son 5 dakikasini Yunus Emre ve Mahirle oynamamizdi.
 
Kazansak bile uzun vadede pivot alınmadığı müddetçe belirlenen hedeflere va ra ma yız. Kisalar maç boyu atamazlar. Bi yerde çeşitliliği arttırmak adına uzunlar dan sayı gelmek zorunda.
 
Bence 1 degil 2 tane uzun lazim ama alinacak oyuncular son gunlerde ismi cikan Yunan Ligi’ndeki arkadas gibi isimler olacaksa hic birsey degismez maalesef.
 
Morgan'da hata yapıp gidip Hummer alıyorsun onuda oynatmıyorsun, bu nasıl bir saçmalıktır. Maçıda kopardı Antep iyice düştü oyundan ne geri koşabiliyorlar ne üretebiliyorlar.
 

Üst