Son iki haftadır tüm periyotların son saniyelerinde sayı yedik...
Boş kaldığında da şut kullanmaktan kaçındı hep.Bugün Mcgee den de skor katkısı yok şuana kadar 1 sayı
Sezon basinda bizden daha kotu takimlar olan Karsiyaka,Besiktas ve Dacka’ya kaybettigimiz dusunulurse bence rakibin iyi veya kotu olmasinin bir onemi yok Biz iyiysek ligde her takimi yenebiliriz,Efes ve Fb’yi yenemesek bile kafa kafaya oynariz.Sizce rakip mi kötüydü yoksa biz mi iyiydik?
Rakibin iyi veya kötü olmasının nasıl önemi yok? Bu oyun sence Efes’e yeter mi? Fbyi katmıyorum çünkü 1-2 ay sonra fbde performans düşüklüğü olur diye tahmin ediyorum. Takım yenildiğinde aşırı eleştirmek ne kadar yanlış ise takım kazandığında aşırı övmek de yanlış.Sezon basinda bizden daha kotu takimlar olan Karsiyaka,Besiktas ve Dacka’ya kaybettigimiz dusunulurse bence rakibin iyi veya kotu olmasinin bir onemi yok Biz iyiysek ligde her takimi yenebiliriz,Efes ve Fb’yi yenemesek bile kafa kafaya oynariz.
Dedigimi yanlis anladin.Onemi yok derken onu demek istemedim ben.Kotu rakiplere kaybettigimiz gunler cok yakindi.Takimimizda bir gelisme oldugunu soylemeye calistim.Mesela sezon basindaki takim bugunku Bahcesehir’i yenemezdi.Rakibin iyi veya kötü olmasının nasıl önemi yok? Bu oyun sence Efes’e yeter mi? Fbyi katmıyorum çünkü 1-2 ay sonra fbde performans düşüklüğü olur diye tahmin ediyorum. Takım yenildiğinde aşırı eleştirmek ne kadar yanlış ise takım kazandığında aşırı övmek de yanlış.
Tamamdır. Sorun yok.Dedigimi yanlis anladin.Onemi yok derken onu demek istemedim ben.Kotu rakiplere kaybettigimiz gunler cok yakindi.Takimimizda bir gelisme oldugunu soylemeye calistim.Mesela sezon basindaki takim bugunku Bahcesehir’i yenemezdi.
Asiri bir ovgu de yapmadim zaten..