Güzel bir akşam geçirdik. Adaya gitmeyeli uzun zaman olmuştu ve oldukça fazla değişmiş ve güzelleşmiş. Gerçekten çok büyük bir değere sahibiz. Böyle bir mekan kolay kolay kimseye nasip olmaz.
Arda işlerinden dolayı yetişemedi ama çok şey kaçırdı. Gsmedia'dan Mehmet Eskici arkadaşımız bize eşlik etti.Aliemre de 6.adamı temsilen vardı
Sahile ilk gelenler bizlerdik. sonra yavas yavaş basın,oyuncular,teknik ekip ve yöneticiler gelmeye başladı. Güzel boğaz manzarasına öyle dalmışız ki bir ara "biz niye burda oturuyoruz" olduk ve tekneye doğru yöneldiğimizde Kombine kart satış sorumlumuz Çağrı İlk ile karşılaştık. Hemen muhabbet taibi kombineler üstüne dönmeye başladı. Satışların az olması ve neler yapabileceğimiz ana konuydu tabi.
Tekneye binip adaya vardığımızda hemen girişte bizi Mihriban Oğuz ve Müge Erdem gayet sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Ayaküstü muhabbetimizin yine ana konusu
"kombinelerdi. Derken yöneticimiz Ahmet Dedehayır' da kombineler ile ilgili sitemlerini iletti.
Sonra bir anda adanın girişine doğru bir hareketlenme oldu. Herkesinde tahmin edeceği gibi Özhan Canaydın ve Adnan Polat geliyordu. Yanımızdan hepimizi selamlayarak geçtiler(Burak merakın gitmiştir umarım
) Başkanın hakikaten çok büyük bir ağırlığı var. Yanınızdan geçerken nutkunuz tutuluyor
Tanıtım ve başkanın konuşması fazla uzun sürmedi. Zaten iftarda yaklaşıyordu ve masalara geçildi.
Gayet samimi ve sıcak bir ortam vardı. Eyüp paparazilik yapıp durdu
Ben fazla detay konulara girmedim. Gece sonunda gelenlere birer basketbol forması hediye edildi.
Bizide davet eden Mihriban Oğuz' a çok teşekkür ederim.