Karsilikli yazismalar sirasinda takip etseydiniz bicok yalanini madde madde yazmistim. O yalanlarin gerceklerinide belirtmistim. Eski mod o mesajlari karsilikli tartisma diye sildi. Belki silinmeden ss alan varsa bu mesajinizi gorup size gonderir madde madde yazdigi yalanlarini. Hepsi aklimda degil ama yalan yanlis butceler sevmedigi kisiler aleyine algi olusturmak icin nerdeyse 2 kati yazdigi yalan maislar oyuncularin sozlesmeleriyle ilgili yanlislar bisuru gercekdisi hesaplamalar gibi seyler aklimda kalanlar.İsmail Enver ya da Uğur Güzel ne yalan yazdı? Sözlükte kendisine çok lâf soktum özellikle Dursun'u desteklerken ve sonra kaldırıldım diye açıklama yaparken lakin yalanı ne?
Sporcular hariç kulüpten maaş alan kenelerin sayısı mı?
Gecegunduz calisip 2 kisilik mesai saati kadar gorev yapan sofore kadar mavi yakalilarin emeklerine buyuk saygisizlik edip kendisinin daha agir sartlarda asgari ucretle 300 isci calistirdigini yazip sonra maviyakalilarin emeklerine saygi duy diyince bana fasizan diyecek kadarda ilginc bi yapidaydi )
Bana ek olarak sitenin yaklasik 20 yillik sahibi olan ve subeye yakinligiyla bilinen Onder beyde demekki cesitli yalanlarini tespit etti ve yalanlari sebebiyle forumdan atti.
Daha oncede forumu trollemekten ceza alan o kisi burdaki bilincli basketbolsever Galatasaray sevdalisi arkadaslarimizi kandiramadan neyseki tamamen atildi. Neye hizmet ettigini bilmiyorum ama bazi kisiler aleyine algi olusturmaya calisan trollemeleri ve yalanlari olan bitenin gerceklerini bilen kisilerce tespit edilince cok barinamadi.
Kaldirildim diye aciklama yapti derken kandirildim diye aciklama yaptimi demek istediniz. Hic sasirmam. Belki iyi niyetli ama burdaki yalanlari konusundada bikez daha bu kandirilmaya musayit yapisindan dolayi kandirilmis bi kardesimiz olabilir.
Son düzenleme: