Bayram tatilinde ANKARA ve BASKETBOL

Gölbaşı mı ? Az ilerde Konya'da da var bi tane ben biliyorum .. :muhaha Salonun yerini bende bilmiyorum gerçekten , TEDAS Havuzdan tarif et bi bakayım cem1972.. ;) Eğer oralardaysa her saat bası Sıhhiye'den Gölbası'na TEDAS'ın servisleri var, onunla gidebiliriz. .

ben hepinizi toplarım ( yani 5-6 kişi falan alır herhalde araba )
:muhaha servise gerek yok.
arsamenia & parma size gsm pm den gönderdim.
arda zaten biliyo. sabah salon saati kesinleşince konuşalım.
saat 9 gibi ayaktayım. ayılabilirsem :p

cem1972' Alıntı:
ben hepinizi toplarım ( yani 5-6 kişi falan alır herhalde araba )
:muhaha servise gerek yok.
arsamenia & parma size gsm pm den gönderdim.
arda zaten biliyo. sabah salon saati kesinleşince konuşalım.
saat 9 gibi ayaktayım. ayılabilirsem :p

Hah mac bayagı zewkli olacak, Arda da ayılamaz o saate kadar .. Herkes arabayla gelecek ama Parma yolu bilmiyor :muhaha siz yakınsanız birlikte gelebilirsiniz aslında..

Onursal' Alıntı:
Arda fotograflari istedigine gore ortaligi dagitti demek :)

Çok iyi sayılmazsam da fena değildim herhalde. Beraber oynadığımız arkadaşlara sormak lazım. Fiziksel dezavantajım her geçen gün daha da belirginleşiyor. Kader utansın ... Parkeler bir yeteneği daha kaybetmek üzere :ehue

Arda benim 3'lere bok atmaktan basketbol oynamadı ki.. :D

walla hep Jason Kidd'im ben diye dolanırdı ortalıkta ama adam ShaQ olmuş.. Allahı var iyi de kullanıyor o kalçaları, duramadım arkasında :muhaha bi kalça darbesi 2 metre uzaklaşıyorum ben.. hiç dezavantaj falan demesin avantaj olmuş o :p

güzel maçlar oldu, Cem1972'ye çok teşekkür ediyoruz ayarladığı için.. (aman abi bizim zibidilerin söylediklerine bakma sen, anlamışsındır gerçi de nolur nolmaz söyleyeyim yine de ben..:) )

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

8.jpg

9.jpg

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

Parma Maniac' Alıntı:
Arda benim 3'lere bok atmaktan basketbol oynamadı ki.. :D

walla hep Jason Kidd'im ben diye dolanırdı ortalıkta ama adam ShaQ olmuş.. Allahı var iyi de kullanıyor o kalçaları, duramadım arkasında :muhaha bi kalça darbesi 2 metre uzaklaşıyorum ben.. hiç dezavantaj falan demesin avantaj olmuş o :p

güzel maçlar oldu, Cem1972'ye çok teşekkür ediyoruz ayarladığı için.. (aman abi bizim zibidilerin söylediklerine bakma sen, anlamışsındır gerçi de nolur nolmaz söyleyeyim yine de ben..:) )

Ben senelerce o kalçalarla oynamaya alışmış olsam haklısın ama yeni yeni geliştiriyoruz o tarz oyunu ;) Şaka maka pota altında madara oldun .

3 lük konusuna hiç girmiyorum, bilen biliyor. Kendini ileri ittirerek 3 lük atan adamın stili konusunda fazla konuşmaya gerek yok. Genelde basket olması ise fizik kurallarına aykırı ama yapacak birşey yok.

Cem1972' ye ben de teşekkür ediyorum, biraz geç oldu ama güzel bir organizasyon gerçekleştirdi. Sık sık yapalım bunu ;)

Tequila' Alıntı:
lan Parma ne kdr inceymişsin sen öle
nası yetiştirion topu potaya sen :D

Ardayla kıyaslama canım sende .. :muhaha Arda begenmez Parma'nın sutlarını ama mac o sutlarla kazanıldı .. ;)

arsameia' Alıntı:
Tequila' Alıntı:
lan Parma ne kdr inceymişsin sen öle
nası yetiştirion topu potaya sen :D

Ardayla kıyaslama canım sende .. :muhaha Arda begenmez Parma'nın sutlarını ama mac o sutlarla kazanıldı .. ;)
buyrun bakın ben konuşmuyorum, Fatoş hocam konuşmuş :muhaha

olum Arda, hayır bi kabul et, bak biz dedik adam aldı arkasına döndü döndü attı.. hiç inkar yok ki bizde.. ama senle ne zaman oynasak hep bi bahaneler, hep konuşacak bi şeyler.. olmuyo ki yani.. one on one'da fark attığımda da bütün maç 3'lerimi konuştun durdun.. hayır yani az attım mesela şu cumartesi.. savunma yapmıyosun ki, bomboş atıyım diye bırakıyosun.. atınca sonra 2 saat trip.. :D

olum hayatımda ben binlerce atmışım öyle :p :atki
hiç de sevmem böyle konuşmayı ama adam zorla konuşturuyo kardeşim eheh..

hemen stilimle ilgili şu açıklamayı da yapayım..

bazen, savunmacı önümdeyken adam üstünden atarken ve normal mesafeden daha uzakken attığımda topu biraz daha soldan çıkartıp kolumla daha fazla güç verebiliyorum doğrudur.. ama bomboşken bulduğum normal şutlarda stilimin gayet güzel olduğunu düşünüyorum, basketbol oynarken de hocalarımdan genelde övgü almışımdır bu konuda..

bu şut fundamental'ı konusunda hiç gocunacak bi adam da değilim çünkü yıldız takımlarda basketbol oynarken uzun bir süre göğüsten şut atmış bir adamım, o zamanlar boyum baya kısaydı, yıldız döneminin ortasından itibaren boyum birden uzadı ve ben uzun süre göğüsten attım şutları, o zaman da hiç gocunmazdım, maçlarda 7/7 ya da 8/11 attığım olurdu zira.. yani kötü stilli olmaktan utanan bir adam değilim, ama şu anki stilim güzeldir, kötü diyeni Allah çarpar :muhaha

bi dahaki sefere video kaydeden bi fotoğraf makinesi getirelim de görsün insanlar.. :D

ben gelen herkese teşekkür ederim. Bir dahaki sefere bayram seyran olmazsa daha kalabalık bir org yaparız. hatta bide maç sonrası MANGALcıya gideriz.

bu arada Parma nın stiline laf yok :p top çemberden geçiyorsa bize :claps düşer.

ha birde sessiz basket maçı seyretmek iyi oluyormuş ;)

X' Alıntı:
Mangal mı =)
Hmm ne zaman yapıyorsunuz bir dahaki organizasyonu :eek:key
yok "MANGALCI" ;)
efe,burgaz,yeşilefe,yenirakı ve et seven en az 3 kişi bir araya gelince yapılabilcek bir organizasyon :muhaha

bu arada Bayram & Basket topiği, Meyhane Topiği oldu. 8)