Hmm beni tarif ettin abi :hi
G Guest Misafir 25 Ocak 2006 #43 Bogazicili' Alıntı: Resim biraz geç olsa da burada Genişletmek için tıkla ... Yazsaydın keske kimin kim oldugunu da .. coolidge, cem1972, Mehmet, ARdaQue, arsameia.. Fotografı ceken de Bogazicili..
Bogazicili' Alıntı: Resim biraz geç olsa da burada Genişletmek için tıkla ... Yazsaydın keske kimin kim oldugunu da .. coolidge, cem1972, Mehmet, ARdaQue, arsameia.. Fotografı ceken de Bogazicili..
G Guest Misafir 25 Ocak 2006 #45 X' Alıntı: Yokmu bu aralar bir organizasyon Bu haftasonu filan Genişletmek için tıkla ... Bu havada ancak Elmadag'a kayaga gidebiliriz.. Aslında mangalda sucuk da olabilir.. key
X' Alıntı: Yokmu bu aralar bir organizasyon Bu haftasonu filan Genişletmek için tıkla ... Bu havada ancak Elmadag'a kayaga gidebiliriz.. Aslında mangalda sucuk da olabilir.. key
Arda Ezer ARdaQue 25 Ocak 2006 #46 Tam ağa gibi çıkmışım valla 8) Aslında herkes yemek yemişti ama fotografta sadece benim önümde yemek tabağı görünüyor. Yanlış anlaşılmasın
Tam ağa gibi çıkmışım valla 8) Aslında herkes yemek yemişti ama fotografta sadece benim önümde yemek tabağı görünüyor. Yanlış anlaşılmasın