BBL 10. Hafta | Galatasaray Medical Park 71 - 61 Tofaş

1 numara almak farz oldu artık zaten. Molaları da koç kullanmıyor bir türlü.

Ergin hocaya teknik faul çaldı hakem.

28-35 gerideyiz. Haftalardır izlediğim en kötü oyun. Savunma yok hücumda organizasyon zaten yok.

KSK deplasmanında ortam sindirdi,omuzlar düştü diye çıkışmıştım ama mesele başka gibi.Form düşüklüğünden ziyade takımı sürükleyen isimler mental anlamda dipte gözüküyor.Hawkins-Dudley ikilisi yokları oynuyor,takım üzerine koydukça verimi artacak olan Macvan da katkı veremiyor haliyle.Sezon başındaki düşüncelere bakınca şaka gibi geliyor ama Ender-Cenk büyük karakter koyup takımı ayakta tutuyor.

İlk yarıyı 32-35 geride kapattık. Böyle kötü bir oyun beklemiyordum. Başka bir şey söylemeyeyim.

Hawkinste mental problemler var gibi çok savruk.Gordon oyun kurucu falan değil bana göre.Macvan iyi oyuncu ama şu an çok formsuz.Ender ve özellikle Cenk sırtladı götürüyor takımı bakalım nereye kadar.Takım 1 ve 2 numara transferi yapılmalı diye bağırıyor resmen.

2-3 oynayan dandik bir oyuncu alacağımıza ki Domercant gibisini bulamayacağımızı da düşününce Arroyo gelsin bu takıma. Gidipte Caroll'ı getiremeyeceğimize göre Arroyo gelsin. Hem Hawkins rahatlar.

Takımda form düşüklüğü olduğu kesin,ama bunun nedenleride var elbet,seyirci yine yok,hakemler üzerinde baskı kuramıyoruz,genelde bünyemizdeki oyuncular seyirci ile birlikte performansı artan oyuncular..macvan ve gordon'daki düşüş bariz şekilde devam ediyor,sanki maça zorla geliyorlarmış gibi görüntüleri var..gordon yürüyor çok basit steps yapıyor,macvan zorlamaya çalışırken yine hatalar içinde..ayakta kalan tek isim cenk..bakalım 2.ci yarı nasıl bir görüntü çizeceğiz...

Bu eurocup maçı nedeniyle yolculukta sıkıntı olmuştu, yorgunluktan dolayı mı böyleyiz acaba.

Gerçi geçmiş maçlardan gelen sıkıntılarda var.