Takımımızın düşüşte olduğu bir gerçek. İstanbulda oynanan Kuban maçından sonra biraz bıkkınlık var gibi duruyor. Ancak bu tip büyük maçlar ivmenin tekrar yakalanması için fırsat olabilir. Özellikle E. Ataman'ın bu maç için takımı iyi motive edeceğini ve dolduracağını düşünüyorum (Kuban maçında olduğu gibi). Ancak şu anda takımda herşey Hawkins gibi duruyor, onu kilitlerlerse işimiz zor. Bu maçta çok silahla etkili olmalıyız ki tek bir oyuncuya kanalize olmasınlar. Macvan, Dudley, Furkan ve N'dong'a çok iş düşecek. İçerideki performansları çok önemli (KSK maçında Bora Hun Paçun'u bile milli yaptılar. Adam kariyer maçını oynadı). E. Ataman da son haftalarda takım gibi biraz formsuz duruyor. Acaba aklı transfer edilecek oyuncuda olduğu için mi yoksa başka bie nedenden dolayı mı demoralize. Sezon başında takımın ufak bir sallantısında hemen mola alıp müdahale ederken son haftalarda rakiplerin yakaladığı serilerde mola almıyor ve biraz etkisiz duruyor. Onun da sezon başındaki agresifliğe bürünmesi şart.
Fenerbahçe ise son haftalarda sürekli yükselen bir grafik içerisinde. Oyun kurucularının sakatlığının geçmesi ile birlikte atağa geçtiler. Bizim savunmamızdaki en büyük zaaf kıslardan gelen şutlara çare bulamamamız (Örnek KSK maçı Dixon). Kupada bize yenilmişlerdi ancak ben onun ölçü olmadığına inanıyorum, üç gün sonra Boston Celtic's maçları vardı ve son maçın önemi kalmamıştı. Tabiki İlkan'ı unutmamak gerekli. Kendisini ispatlamak için bir hayli asılacaktır maça. Seyirci avantajları da düşünülürse hakemleri de etki altına alabilirler. Son yıllardaki Fener maçlarından daha zor geçecek gibi duruyor.
Son 2-3 haftalık performanslara bakılır ise üstün olan taraf Fenerbahçe. Klasik yorum derbilerin favorisi yoktur denir. Umarım maçta ivme tersine döner ve takım tekrar ritmini yakalar. Yoksa işimiz zor.
Fenerbahçe ise son haftalarda sürekli yükselen bir grafik içerisinde. Oyun kurucularının sakatlığının geçmesi ile birlikte atağa geçtiler. Bizim savunmamızdaki en büyük zaaf kıslardan gelen şutlara çare bulamamamız (Örnek KSK maçı Dixon). Kupada bize yenilmişlerdi ancak ben onun ölçü olmadığına inanıyorum, üç gün sonra Boston Celtic's maçları vardı ve son maçın önemi kalmamıştı. Tabiki İlkan'ı unutmamak gerekli. Kendisini ispatlamak için bir hayli asılacaktır maça. Seyirci avantajları da düşünülürse hakemleri de etki altına alabilirler. Son yıllardaki Fener maçlarından daha zor geçecek gibi duruyor.
Son 2-3 haftalık performanslara bakılır ise üstün olan taraf Fenerbahçe. Klasik yorum derbilerin favorisi yoktur denir. Umarım maçta ivme tersine döner ve takım tekrar ritmini yakalar. Yoksa işimiz zor.