Bugünde gördük ki, şu şanssızlıkları yaşamasaydık bu sene lig felan olmazdı.
Tamam da Mahmuti bizdeykende hep böyleydi.Haksızlığa uğradığını düşününce çıldırdı adam.Haklısın ama Mahmut hoca gereksiz yere okadar çıldırdı çünkü takımı bugün çok kötüydü ve bizde okadar çok iyidik.Oktay hocanın sakin olması gerekir.
Kardeş Cenk'de hastaydı, bu eksiğide ben söyleyeyim
Mahmutiye küfür edildi deniyor. benç arkasında izleyen veya olayı bilen biri yazsın lütfen, noldu o aralar?
Mahmudi'ye küfür edilmedi, en azından televizyonda görünmedi. Oktay hoca top bize gerilimde çok tepki gösterdi ve teknik faul aldı. Buna da kızdı ve kendisi bir takım ağır laflar ederek masaya ve Rüştü Nuran'a gitti. Benim gördüğüm kadarı serefsizsiniz gibi söylemlerde bulundu. Emir Turan ,aşasaydı ve ya o yada Rüştü Nuran ikinci teknik faulü vererek diskalifiye etti
Ergin Ataman'a bu maç sonunda bir kez daha saygı duyulması gerektiğini herkes anlamıştır. Büyük Hoca.
3 uzunla yaptığı strateji çok iyi tuttu. Oktay hoca yı belkide sinirlendiren etkenelrden birisiydi bu. bu rotasyona karşı bir şey yapamadı.
Ndong un sayıları bir yana, içerdeki varlıpı efes li oyuncuların tüm dengesini bozdu. O yüzden normalde sokacakları topları çok tedirgin kullanıp kaçırdılar.
Bundan sonra play off lar için stratejik olmak gerekecek. Efes le finade oynamayı tercih ederim. Efes in bizim dışımızda tü takımları geçeceğini düşünüyrum. Efes -FB yarı finali olsa çok iyi olur.
FB den çekinmiyorum ama hakemlerden ciddi çekiniyorum...
katılıyorumOktay Mahmudi,bu büyük taraftar sana kötü bir tezahürat yapmadıysa bilki geçen senelerdeki hizmetlerinden dolayı oluşan vefalarıdır.Ancak çokta önemli olmayan bir pozisyonda bu kadar küfür etmen hiç hoş değildi.Birdaha yapmazsın umarım.Hem sana yakışmadı.Hemde önceden Galatasaray da görev yapan bir koça yani gene sana yakışmadı.
vujacic 'bizden daha iyi oynadılar ve kazandılar' derken bazı galatasaraylıların(!) 'koç atılmasaydı biz kazanırdık' demeleri ağrıma gidiyor gerçekten