BBL 18. Hafta | Galatasaray MP 77 - 70 Anadolu Efes

Artık İstanbipuldaki renkdaslarin her mac salonu doldurmaları gerekir diye düşünüyorum. Bu seyirci ve bu takımla daha yapılacak çok is var.

Oktay hoca için tek soz. Çıkan topta temas var mı yokmu 10 kere seyredilmasina rağmen karar verilemedi. Bu kadar saygisiz yorumlar yapmak ona yakışmadı. Gecen yıl kupadan elementimiz BJK macı sonrasında da hakeme dövmüştü. Bügün de hakemlere defalarca şerefsiz dedi. Hakem değil sanırım ikinci tekniği saha gözlemcisi Emir Turan verdirdi ve diskalifiye ettirdi.

maçı canlı izleyen şanslı kişilerden biriyim :)
beklediğimden daha coşkulu bir atmosfer vardı
takım yüreğini sahaya koydu
çok iyi savunma yaptık
aroyyo ve engin ikilisi takımı mükemmel yönetti
pota altına kapatınca maç bize döndü
helal olsun hepinize....

Arroyo ve Engin'in dili dışarı çıktı bir ara. Adım atacak halleri yoktu. Çok özel bir galibiyet aldık. 5 eksik handikap, üstüne 5'i de kısa.
Oynayan 8 oyuncuyu da ayrı ayrı tebrik ediyorum. Uzunlarımız mükemmel işler yaptı. Macvan 3 numarada sırıtmadı.
Hakemler oyunun seyir zevkini bozdu, maçı katletti iki takım adına da. Bizi yakıyorlar ardından telafi faulu çalıyorlar falan.
Arroyo çok iyi oynatıyor takımı.
Ender girince fark kapanıyor ama tamamen Ender ile alakası yok. Engin ve Arroyo'nun da dinlendirilmesi gerekiyordu. Ayrıca iki ekstra üçlük attı.
Son dönemde kendi oyuncumuzu harcamak da moda oldu. Bu kadar eksik kaldığımız bir dönem de Ender'e de ihtiyaç var ve bize de desteklemek düşüyor.
Bir de şu arabesk tezahüratlardan kurtulsak. Futbol tezahüratları basketbola uymuyor.
Hücum ederken tamam da savunmada hemen ıslık ve yuhalama şart. Yani tezahürat uzunluğu en fazla 24 sn olmalı.

vujacic 'bizden daha iyi oynadılar ve kazandılar' derken bazı galatasaraylıların(!) 'koç atılmasaydı biz kazanırdık' demeleri ağrıma gidiyor gerçekten

Deplasmanda sadece BJK maçımız var. Diğer tüm rakipler ise içeriye geliyor. Rakipler 1-2 de sürpriz yenilgi alırsa,özellikle Banvit çok akıllı gidiyor, ligi lider bile bitirebiliriz. Zira önemli maçlarda deplasmanda galibiyet alan pek olmadı. Banvit ve FB maçlarında 2li averajda avantaj rakiplerde ...

Mahmutiye küfür edildi deniyor. benç arkasında izleyen veya olayı bilen biri yazsın lütfen, noldu o aralar?

Mahmudi'ye küfür edilmedi, en azından televizyonda görünmedi. Oktay hoca top bize gerilimde çok tepki gösterdi ve teknik faul aldı. Buna da kızdı ve kendisi bir takım ağır laflar ederek masaya ve Rüştü Nuran'a gitti. Benim gördüğüm kadarı serefsizsiniz gibi söylemlerde bulundu. Emir Turan ,aşasaydı ve ya o yada Rüştü Nuran ikinci teknik faulü vererek diskalifiye etti

oktay hoca ya küfür yerine çıkarken bile alkış vardı. o poziyona o kadar itiraz edilmez. bence maçta çaresizliğin getirdiği siniride işin için eklenince bu kadar agresiflik geldi. öyle anlık bir tepkide değil, atılmak için ciddi uğraştı.

Ergin Ataman'a bu maç sonunda bir kez daha saygı duyulması gerektiğini herkes anlamıştır. Büyük Hoca.
3 uzunla yaptığı strateji çok iyi tuttu. Oktay hoca yı belkide sinirlendiren etkenelrden birisiydi bu. bu rotasyona karşı bir şey yapamadı.
Ndong un sayıları bir yana, içerdeki varlıpı efes li oyuncuların tüm dengesini bozdu. O yüzden normalde sokacakları topları çok tedirgin kullanıp kaçırdılar.
Bundan sonra play off lar için stratejik olmak gerekecek. Efes le finade oynamayı tercih ederim. Efes in bizim dışımızda tü takımları geçeceğini düşünüyrum. Efes -FB yarı finali olsa çok iyi olur.
FB den çekinmiyorum ama hakemlerden ciddi çekiniyorum...

Mahmudi'ye küfür edilmedi, en azından televizyonda görünmedi. Oktay hoca top bize gerilimde çok tepki gösterdi ve teknik faul aldı. Buna da kızdı ve kendisi bir takım ağır laflar ederek masaya ve Rüştü Nuran'a gitti. Benim gördüğüm kadarı serefsizsiniz gibi söylemlerde bulundu. Emir Turan ,aşasaydı ve ya o yada Rüştü Nuran ikinci teknik faulü vererek diskalifiye etti

maçın gidişatını görüp kendini attırmış olması da mantıklı bir ihtimal. ergin hocaya karşı ne kadar stres ve baskı altında olduğunu biliyoruz. çok gereksiz bir itirazdı, ortada bir karardı çünkü. maçın başı ayrıca. sanki son top gibi tepki gösterdi. tecrübesine yakışmadı.

'cimbombomun çocuğu Ergin Ataman' tezahüratı nasıl bir anda yükseldi, mahmutiyle alakası var mıydı bilemiyorum ama çok hoşuma gitti benim. koç en iyisini hakediyor.

Ergin Ataman'a bu maç sonunda bir kez daha saygı duyulması gerektiğini herkes anlamıştır. Büyük Hoca.
3 uzunla yaptığı strateji çok iyi tuttu. Oktay hoca yı belkide sinirlendiren etkenelrden birisiydi bu. bu rotasyona karşı bir şey yapamadı.
Ndong un sayıları bir yana, içerdeki varlıpı efes li oyuncuların tüm dengesini bozdu. O yüzden normalde sokacakları topları çok tedirgin kullanıp kaçırdılar.
Bundan sonra play off lar için stratejik olmak gerekecek. Efes le finade oynamayı tercih ederim. Efes in bizim dışımızda tü takımları geçeceğini düşünüyrum. Efes -FB yarı finali olsa çok iyi olur.
FB den çekinmiyorum ama hakemlerden ciddi çekiniyorum...

Sana katılıyorum adaş, fenerasyon ve adi hakemler fbülkerin arkasındalar.Ünal başkanın bu işe el atması lazım acilen.

Bu kadar sakatlık ve kötü olaylara Rağmen Hayatımın En Rahat Efes Maçını salonda Canlı izledim :)

Teşekkürler Yenilmez Armada İyi Güne Kötü Günde Desteklemeye Devam edeceğiz...

efesi aynı yıl içinde 3 kez yenmek çok az takıma nasip olur. ki bu sene bizden başka kimse de yapamaz bunu. efese de f4 yolunda başarılar. lig bizim, f4 onların olsun

Engin i çok beğendim.dahada iyi olacağına inancım tam.

Galatasaray forması ne kadar büyük ki milyonlarca dolarlık Efes karşımızda yok gibiydi.

Ergin Ataman hiçbir şekilde geri adım atmayan ve ruhunda Galatasaray ı yaşatan o formanın nekadar asil ve değerli olduğunu bilen ve işini mükemmel yapan bir koç olduğun için tebrikler.

Oktay Mahmudi,bu büyük taraftar sana kötü bir tezahürat yapmadıysa bilki geçen senelerdeki hizmetlerinden dolayı oluşan vefalarıdır.Ancak çokta önemli olmayan bir pozisyonda bu kadar küfür etmen hiç hoş değildi.Birdaha yapmazsın umarım.Hem sana yakışmadı.Hemde önceden Galatasaray da görev yapan bir koça yani gene sana yakışmadı.
Marko ya hatalı verilen maçın başındaki 2 faul de Galatasaray ın şu andaki koçun nasıl davrandı görebildinmi?

Ben Genellikle Galatasaray ı ruhunda hissetmeyen kişilerin "MÜMKÜNSE" Galatasaray da görev almamasından yanayım.
Ender i genellikle beğenmiyorum.

Ve şimdilik son olarak Arroyo sen mükemmel bir oyun kurucusun.

El atın şu Galatasaray ın asketbol takımını şampiyon yapalım.Yol yakın görünüyor burdan:)