BBL 24. Hafta | Galatasaray MP 94 Pınar Karşıyaka 73

Bu cumartesi karşıyaka'ya 2 hafta sonrada karşı yaka'ya mesajımızı verebilmek için sakin olmak taşkınlık çıkarmamak maç kadar önemli. şampiyonluk aylarına girdiğimiz şu güzel güneşli günlerde takım ve taraftar bütünlüğü çok önemli. 4 maçlık kombinenin ne kadar kaldığı hakkında bir fikrim yok yarın gidip alacağım ve 4 maçın en azından üçüne gideceğim, bu maç sezonun en kritik maçı olabilir gelebilecek herkesin gelmesini umuyorum. her taraf kırmızı olsun muzaffer şekilde zafer şarkılarıyla arena'ya gidelim, ben 2011'de fenere kaybettiğimiz final serisindeki tribünü özledim, dünyadaki en üzgün ama gururlu tribünü. yemin ediyorum benim için tribün güzel olunca 1 saatliğine skordan bağımsız olarak dünyanın en güzel adamı oluyorum. koyalım geçelim küfürü aza indirgeyip sahaya birşey atmayalım bu hafta kırmızı yeşile iki hafta sonra lacilere allah yolumuzu açık etsin.

Maça dair tek çekincem galibiyet serimiz ve bu sezon evimizde hiç yenilmemiş olmamız. Takımın üzerinde baskı yaratmassa taraftar baskısıyla birlikte +10 fark yaparak kazanırız.

Son haftalarda Thomas'tan çok iyi katkı alıyorlar, Macvan'ın mutlaka gününde olması gerekiyor. Eşleşmeli alan savunmamız bu maçta fark yaratacak, içeriden üretemediğinde dışarıdan Maxim, Dixon gibi sorumsuzca top kullanan oyuncuları var buda top maçlarda oyundan çabuk kopmalarına neden oluyor.

Gordon olsaydı işimiz dahada kolay olurdu, Dixon'i takımdan ayırıp hakimiyeti tamamen elimize alırdık ama takım bununlada yaşamayı öğrendi, başka sakatlık olmaz umarım.

Dixon'ı tutmak için Engin'in canlı savunmasına da ihtiyacımız olacak. Gordon'un yetişme ihtimali var mıdır acaba?

Ömer Yalçınkaya 28.03.2013 tarihli 24 Saniye programında Gordon 'un sakatlığının 10-15 günde geçebileceğini FB Ülker maçında sahada olması için, Pınar KSK maçında oynamayacağını söyledi. En erken Tofaş maçında sahada olacakmış.

İlk maçı televizyon karşısında izlerken, çok sinir bozucu şeyler olmuştu bizler için. En az bir o kadar da takım için olmuştur o salonda. Yıllardır yaptıkları küfür ve anarşi ortamını, tıpkı Beşiktaş gibi, "ateşli salon" diye lanse edenler, kendilerine bu şekilde bir yer bulmaya çalışıyor. Ateşli salon nasıl olur onu yarın Abdi İpekçi'de görecekler tabii ki. Karşıyaka o salonda boğulacak ve öğrenecek taraftarlığın ne demek olduğunu.

Doğduğumdan beri Galatasaraylı'yım, artık uzunca bir süre olduğunu düşünüyorum ama bu süreçte Galatasaray-Karşıyaka rekabeti diye bir şey olduğunu hatırlamıyorum. Kendi çöplüklerinde küfür ederek, sosyal medyada çılgınca kaşınarak böyle bir rekabet yaratıp, üzerimizden prim yapmanın peşindeler fakat çok üzgünüm istediklerini veremeyeceğiz bu maçta. İçinde bulunduğumuz önemli süreç ve playoffların yaklaşmasıyla önümüzdeki tek bir maçta bile Abdi İpekçi'nin kapanması demek, takıma en büyük ihanetimiz olacaktır. Kaldı ki sıradaki maçın Fenerbahçe Ülker'e karşı olduğunu unutmamak gerekiyor.

Tüm tahriklere ve ilk maçta yaşananlara rağmen bunlara cevap vererek, tribündeki varlığımızı riske atmamalıyız. Yarın takım ile bütünleşip, cehennemi sahada yaşattıktan sonra Karşıyaka taraftarını, rekabet edebileceği en büyük takım olan İzmir'in sarı-kırmızılıları ile rekabetine uğurlamalıyız.

4’lü Biletini Kap, Takımını Liderliğe Taşı! - 27.03.2013 12:00 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org Öncelikle sezonluk kombinesi olmayanlara sağlanan bu imkandan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederim. Dört maç için çok uygun bir ücrete Galatasaray'ın şampiyonluk yolunda çıkacağı çok önemli maçları yaşamak isteyenler fırsatı değerlendirsin derim. Forum içinde bu konu için ayrı bir başlık açılıp, daha fazla dikkat çekilebilirdi belki...

Yarınki maçta olay çıkma ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. Hiç gerek yok. Galatasaray en güzel cevabı, sahadaki oyuncusunun tribündeki taraftarıyla bütünleşerek alacağı galibiyetle vermelidir.

Aras Ağabey'in tespitinden daha güzel bir tespit olamazdı. Klavyene sağlık ağabeyim. Dış adam savunmasını çok iyi yapmamız gerekiyor. Dixon,Thomas ve Aminu son haftalarda çok formda. Çok dikkatli olmalıyız savunmada. İnşaAllah maçın ilk periyodundan itibaren maçı koparabiliriz.. Yoksa işimiz çok zor olacak. Maçı son noktaya son dakikalara hatta son saniyelere bırakmamalıyız. En çok Ergin Hoca'ya güveniyorum. Allah yar ve yardımciniz olsun Potanın Aslanlari...

ksk nın efes, fener, bjk ve banvit maçlarını izledim
çok mücadeleci bir takım
oyundan asla kopmuyor
dixon ve thomas çok kaliteli oyuncular
bu iki oyuncuyu iyi savunursak işimiz kolaylaşır
biz saha ve sevirci avantajmızla favoriyiz

Kolay maç olmayacak.
Adamların sarı kırmızıya da alerjisi var tabi ki, Göztepe rekabetinin bir yansıması.
Normalde yenilsek de Ülker'i yenip lider oluruz dert değil derdik ama ilk maçtaki terbiyesizlikleri farklı bir hava oluşturdu.
Terbiyesizlik yapmadan taraftarlık nasıl olur görecek İzmir'den otobüsle gelenler. Öğrenemeyecekler ama görecekler.

Digiturkplay'i olan var mı? Bende "maç yayını 15'te başlayacaktır" diye yazıyor. Normalde bir saat önceden başlatıyorlardı, bugünü mü buldular maç dakikasını bulacak! Utanmasalar devre arasında bağlanacak adamlar.

edit: 14:45'te açılacakmış yayın, unutmuşlar maçın 3'te başlayacağını.

Çok güzel Fb ülker maçı seyircisiz Allah belalarını versin şu taşkınlığı çıkaranların .. Raki iin pankart hazırlanarak yapılabilir baskı bu şekilde değil ..