BBL 24. Hafta | Galatasaray MP 94 Pınar Karşıyaka 73

Yazıklar olsun sorumsuzluk bu. Fener maçı öncesinde bu olaylar olamaz. Hala küfür ediliyor. Lig tv yayını kesti yine. Fener maçını kazanamamış için ellerinden geleni yapacaklardı bu olaylar ekmeklerine yağ sürdü. Sorumluluğu olanlar kendilerine Galatasaray taraftarı demesin ve o maçlara da bir daha gitmesin

Salona giren 30 kadar Karşıyaka taraftarı cengaverlik yapıp bizim tarafa gel gel diye tezahürat yapıyor ve tekme tokat salon dışına atılıyor. Tebrik ederim müthiş bir cesur yüreklilik!

Günler öncesinden belli böyle olacağı salonda doğru düzgün polis yok. Helal olsun valla ne diyeyim! Hayır Karşıyaka gibi bir takım yüzünden olan bize olacak şimdi! YAzık.

zaten başka ihtimal varmi ki.. Salondayim inanilmaz olayardı.. Şu an icin seyircisiz olma ihtimali zayıf bu seyirciyi çıkaramazlar bence

Karşıyaka taraftarının ne olduğunu biliyoruz zaten.

ama bizim taraftarın uymaması gerekirdi.

Ne yapacaksın.Genç çocuklar işte.delikanlı kanları kaynamış.Olmasa iyiydi.

Her işte bir hayır var diyelim.can sıkıcı bir durum:(

Karşıyaka'nın seyircisiz oynanmasını istediği yönünde talep olabileceğinden bahsediyorlar. Ne olursa olsun bu olaylar olmamalıydı. Lig tv başladı yayına büyük ihtimal ile oynanacak deniyor ama nasıl olacak

Bu yaşanan hiçbir şekilde sürpriz değildir. Basketbol şubemizde bu olaylar bir çok şekilde yaşadandı ama hiçbir şekilde yönetim tarafından önlem alınmadı. Taraftar kadar yönetiminde şuçu vardır şu yaşananlarda hiçkimse kusura bakmasın.

Soner yapma lütfen bu da yönetimin suçu değil. Adamlar kavga ediyor yönetici ne yapsın.
Gençlerin kanı kaymıyorsa maça gitmesinler. Bu olaylar Fb tribünlerinde olsa denediğimizi bırakmazdık. KSK ya da koz verdik adamlar can güvenliği yok diye seyircisiz oynamaya zorluyorlardır

Şimdi haber verdiler. Her iki taraf da oynamak istiyor. KSK seyircisiz biz seyircisi. Nasıl olsa Fb maçı ve Banvit maçı seyircisiz olacak. Takıma ihanet ancak böyle olur

Cidden ûzücü bir durum. Bu sene ne şevk biraktılar ne de istek. Saha dışı olayları çok yordu beni. Beni bile yorduysa takımı ve koçu tahmin edebiliyorum ne kadar yorgun ve bıkmış durumdalar diye. Şu seneyi hayırlisı ile bir atlatsak da kurtulsak şu durumdan...

Caglar Torun ‏@caglartorun
<< Karşıyaka Basketbol Şube Sorumlusu Mutlu Altuğ, Twitter üzerinden Murat Özyer'e ''Türk basketboluna yakışmayan bir acizsin'' dedi. >>
Enteresan şeyler oluyor. Sürekli cezalardan bahsediliyor ancak yaşananlarda tahrik unsurunun ne kadar büyük rol oynadıığı elbet göz önünde tutulacaktır.